TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti

Grupių etapą be vargo perėję „NAVI“ – „ESL Pro“ lygos ketvirtfinalyje

18-ojo CS:GO „ESL Pro League“ sezono C grupėje išvydome Justiną „jL“ Lekavičių ir jo atstovaujamą „Natus Vincere“ komandą.
„jL“
„jL“ / HLTV nuotrauka

Pirmajame grupių etapo mače „NAVI“ 2-0 susidorojo su debiutuojančiais kiniečiais „5yclone“, o Justinas pagal statistiką buvo antras, atsilikęs tik nuo žymiojo Oleksandro „s1mple“ Kostylievo. Lietuvio sąskaitoje buvo užfiksuota 44 nužudymai ir 30 mirčių.

Antrasis mačas tikrai sukėlė jausmus „jL“, mat „NAVI“ varžovu tapo buvusi jo komanda „Apeks“. Tiesa, ši Norvegijos esporto organizacijos CS:GO komanda, atrodo, šiuo metu nėra geriausios savo formos – „NAVI“ be vargo 2-0 susitvarkė su savo varžovais ir žengė į grupės finalą bei užsitikrino vietą atkrintamosiose. Šįkart „jL“ sužaidė kiek kukliau (33 nužudymai ir 20 mirčių) į priekį praleisdamas ukrainiečių duetą „s1mple“ ir Valeriy „b1t“ Vakhovskiy.

HLTV nuotr./„NAVI“ lyderis „s1mple“
HLTV nuotr./„NAVI“ lyderis „s1mple“

Tuo tarpu kitoje grupės pusėje virė ne ką mažiau įnirtinga kova dėl atkrintamųjų – „FaZe Clan“ su dviem Baltijos atstovais susitvarkė su „9z“ ir „fnatic“ bei tapo „NAVI“ varžovu grupės finale. Prieš tai minėtieji „fnatic“ apatiniame krepšelyje nukovė „5yclone“ ir „Apeks“ bei taip pat užsitikrino vietą „play-off“ stadijoje.

Paskutiniuoju šansu mače dėl atkrintamųjų pasinaudojo Pietų Amerikos kolektyvas „9z“, pradžioje įveikęs „Apeks“, o vėliau paskutiniajame C grupės susitikime patiesęs „5yclone“.

Grupės finale išvydome klasika vadinamą susitikimą – „Natus Vincere“ su „jL“ prieš „FaZe“ su estu „ropz“ ir latviu „broky“ priešaky. Lietuvio kolektyvas pasirinko žaisti „anubis“ žemėlapį ir visai neprašovė – Ukrainos esporto organizacijos komanda sutriuškino savo varžovus 16-4. Tuomet sekė „FaZe“ pasirinikimas „nuke“, tačiau ir čia „NAVI“ buvo pranašesni ir geriau sužaidę teroristų pusę šventė pergalę 16-13 žemėlapyje ir 2-0 serijoje. Tai reiškė, jog Justinas Lekavičius ir kompanija iškart papuola į turnyro ketvirtfinalio etapą, na o „FaZe“ atkrintamosiose startuos nuo aštuntfinalio.

VIDEO: Interviu su jL - Visa Tiesa Apie Major

Į atkrintamąsias patekę „ESL Pro league“ C grupės atstovai:

  • „Natus Vincere“
  • „FaZe Clan“
  • „fnatic“
  • „9z“

Visi C grupės rezultatai:

5yclone 1 – 2 9z

Natus Vincere 2 – 0 FaZe

9z 2 – 0 Apeks

5yclone 2 – 1 Imperial

fnatic 2 – 1 Apeks

M80 0 – 2 9z

Apeks 2 – 0 Imperial

5yclone 0 – 2 fnatic

FaZe 2 – 1 fnatic

9z 0 – 2 Imperial

Apeks 0 – 2 Natus Vincere

M80 0 – 2 5yclone

Imperial 1 – 2 fnatic

FaZe 2 – 0 9z

Natus Vincere 2 – 0 5yclone

Apeks 2 – 0 M80

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Užsisakykite 15min naujienlaiškius