Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

LFF skelbia registraciją į FIFAe moterų esporto programą – FAMEHERGAME

Kovo mėnesio pradžioje LFF paskelbė, kad jungiasi prie FIFA iniciatyvos – FIFA moterų esporto programos FAMEHERGAME. FAMEHERGAME remiasi įsitikinimu, kad tiek vyrai, tiek moterys gali konkuruoti aukščiausiu FIFA esporto lygiu. FIFAe yra skirta sukurti aplinką, kurioje kiekvienas gali tapti didvyriu ir atskleisti visą savo potencialą, nepaisant lyties ar kilmės.
FAMEHERGAME
FAMEHERGAME / "LFF" nuotr.

FIFA narėms iš viso pasaulio buvo suteikta teisė rengti specialias esporto stovyklas ir turnyrus, kad moterys galėtų prisijungti prie FIFAe ir kurti vietines bendruomenes. Viena nominuota žaidėja iš kiekvienos dalyvaujančios futbolo federacijos bus pakviesta į šią vasarą FIFAe rengiamą FAMEHERGAME esporto stovyklą. Stovyklą vyks FIFA esporto finalų metu, žaidėjos dalyvaus treniruočių sesijose ir varžysis tarpusavyje. Dvi geriausios virtualaus futbolo žaidėjos laimės pakvietimą į FIFA moterų pasaulio taurę 2023™ Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Prie šios FIFA iniciatyvos jungiasi naujoji LFF moterų esporto ambasadorė – Martyna Motum. Martyna yra ilgametė sporto žurnalistikos ir medijos ekspertė, baigusi studijas Eurolygos magistro programoje.

LFF nuotr./Martyna Motum
LFF nuotr./Martyna Motum

„Labai džiaugiuosi prisijungdama prie šios programos, manau tai ypač svarbu moterims kurios vis labiau įsilieja į informacinių technologijų ir sporto pasaulį. Jau netrukus pateiksime ir daugiau naujienų, apie mano būsimus darbus susijusius su FAMEHERGAME programa.”-, teigė Martyna Motum.

LFF kviečia registruotis visas merginas kurios nori išbandyti savo jėgas FIFA turnyre ir galimybę labiau susipažinti su suteikiamomis esporto galimybėmis. Turnyras planuojamas GG Arenoje Vilniuje, balandžio 27d. 15 val.

Registracija čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius