Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskelbtos „Baltic Masters“ 4 sezono lygų datos

Skelbiamas naujasis „Baltic Masters“ sezonas, kuriame žaidėjai galės varžytis trijose disciplinose: „Counter Strike: Global Offensive“, „League of Legends“ ir „PlayerUnknown's Battlegrounds“. Lyga startuos sausio gale ir tęsis iki kovo, kuomet geriausios reguliaraus sezono komandos pradės varžytis atkrintamosiose.
„1337HUANIA“ komanda
„1337HUANIA“ komanda / Baltic Masters nuotr.

Po naujų metų į kovas kibti galės „League of Legends“ disciplinos atstovai, nes išankstinė kvalifikacija prasidės sausio 29 dieną, o vasario 2-ąją vyks mūšiai dėl išlikimo pagrindinėje lygoje.

Ketvirtasis „Baltic Masters“ reguliarusis sezonas prasidės vasario 5 ir tęsis iki to paties mėnesio 26 dienos. Dar nėra skelbiama, kada ir kur vyks atkrintamosios varžybos.

„Counter Strike“ disciplinos atstovai savo pasirodymus taip pat pradės jau sausio 27 dieną, o prasčiausiai lygoje pasirodžiusios komandos dėl išlikimo kovos vasario 1-ąją. Reguliarusis sezonas prasidės vasario 3 dieną ir tęsis iki vasario 24-osios. Čia taip pat dar nėra informacijos, kur ir kada vyks atkrintamosios varžybos ir finalai.

„PlayerUnknown's Battlegrounds“ žaidėjai dar šią savaitę įnirtingai kovojo dėl pirmos vietos, kurią iškovojo „Bebros“ ekipa, surinkusi 315 taškų. Antroje vietoje liko vos 13 taškų mažiau surinkusi „Timechasers“ organizacija, kuri vis labiau plečia savo komandų sąrašą ir toliau sėkmingai kovoja dėl auksčiausių pozicijų turnyruose.

Naujojo sezono pranešime informacijos apie šios disciplinos datas kol kas nėra, tad teks būtų kantriems ir šiek tiek palaukti, kol „Baltic Masters“ oficialiai atskleis, kada vėl varžytuves pradės šio „Battle Royale“ žanro atstovai.

Trečiojo sezono metu beveik pusmetį kiekvieną sekmadienį galėjome stebėti komandas, kovojančias dėl pergalių turnyruose, o „League of Legends“ disciplinos atveju – ir dėl patekimo į „European Masters“ čempionatą.

Priminsime, kad „Baltic Masters“ trečiajame sezone „Counter Strike“ disciplinoje triumfavo „1337HUANIA“ ekipa. „League of Legends“ disciplinoje savo jėgą pademonstravo ir kelialapį į „European Masters“ iškovojo „eNsure“ komanda.

Įdomu, jog visose disciplinose triumfuoja Lietuvos komandos, įrodančios, kad mūsų šalis turi tikrai talentingus esporto atstovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius