-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavojaus varpai „Fortnite“: išskirtinis „Call of Duty: Warzone“ privalumas

Vėlų antradienio vakarą pasirodė ilgai visų lauktas „Call of DUty: Warzone“. Tai – nemokamas „Call of Duty“ „Battle Royale“ žanro žaidimas, turintis 150 žaidėjų viename žemėlapyje, kelis režimus ir vieną privalumą, kuris jį išskiria iš tiesioginių konkurentų.
„Call of Duty: Warzone“
„Call of Duty: Warzone“ / „Twitter“ nuotr.

Pamišimas dėl „Battle Royale“ žanro pastaruoju metu mąžta. Nors „Fortnite“ ir toliau užtikrintai lenkia „Apex Legends“ ir PUBG žaidimus, jo populiarumo skaičiai taip pat krenta akyse. Tačiau „Call of Duty“ dėl išskirtinių „Warzone“ pranašumų tai gąsdinti neturėtų.

Didžiausias „Warzone“ privalumas prieš tiesioginius konkurentus yra tas, jog jis yra susietas su „Modern Warfare“ ir galbūt net ateityje pasirodysiančiais kitais „Call of Duty“ žaidimais. Tai reiškia, kad veiks „cross-play“ ir „cross-progression“ sistema – į „Warzone“ persikels „Modern Warfare“ gauti ginklai, jų dizainai, veikėjai ir t. t. Tuo tarpu „Warzone“ gauti dalykai į „Modern Warfare“ persikels net ir tuo atveju, jeigu pastarąjį žaidėjai įsigys vėliau.

Tokie žaidimai kaip „Apex Legends“ ir PUBG neturi „istorijos“ ar kitų režimų, kurie eitų koja kojon su „Battle Royale“. „Fortnite“ dabar turi „Save the World“ režimą, tačiau sąsajų su „Battle Royale“ žaidimu jis beveik neturi.

„Call of Duty“ su „Warzone“ bandys pakeisti nusistovėjusią sistemą. Kol kas konceptas, kai visi žaidimo eigoje atrakinti daiktai gali būti naudojami ir kituose režimuose, atrodo itin įtraukiančiai.

Tai taip pat atveria galimybes „Warzone“ išlikti aktualiu dar ilgą laiką. Šį rudenį turėtų pasirodyti naujas „Call of Duty“ žaidimas, greičiausiai – penktoji „Black Ops“ dalis. Žinant, kad nuo „Warzone“ pasirodymo bus praėję tik septyni mėnesiai, jis turėtų būti sujungtas ir su „Black Ops 5“.

Internete galima rasti įvairių nuomonių, jog „Call of Duty“ žaidimų serija žmonėms jau yra atsibodusi, tačiau realiame pasaulyje jis kasmet šluojasi geriausiai parduodamo žaidimo apdovanojimus, nebent su kokia nors premjera įsikiša „Rockstar“. Turint tokią galią ir ypatingą „cross-progression“ sistemą, pagrindiniai „Call of Duty“ režimai turėtų padėti vieni kitiems augti dar labiau.

Netrukus po pasirodymo apie šį „Warzone“ privalumą užsiminė ir „Call of Duty“ transliuotojai, profesionalūs žaidėjai ir paprasti „Call of Duty“ gerbėjai, socialiniuose tinkluose skubėję pasidalinti savo pirmaisiais įspūdžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius