Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2019 12 12

P.Cruzo ir M.Echodo duetas nukalė gražiausią Europos taurės turo epizodą

Vilniaus „Ryto“ pasirodymas antradienio dvikovoje su Bursos „Tofaš“ krepšininkais paženklintas ne tik rekordiniu kiekiu tritaškių metimų ir patekimu į „Top 16“ etapą, bet ir gražiausiu devintojo Europos taurės turo epizodu.
Martynas Echodas
Martynas Echodas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Dvikovos pradžioje vilniečių gynėjas Pako Cruzas užmetė aukštą perdavimą virš lanko tykojusiam Martynui Echodui, kuris sugavęs kamuolį įspūdingai jį sugrūdo į krepšį bei pakėlė „Siemens“ areną ant kojų.

M.Echodas pergalingame mače rungtyniavo 28 minutes, pelnė 18 taškų (7/11 dvit., 4/7 baud.), atkovojo 8 kamuolius ir surinkęs 24 naudingumo balus tapo rungtynių MVP.

VIDEO: 7DAYS EuroCup Regular Season Round 9 Top 10 Plays

Rinkinyje netrūksta ir daugiau su lietuviais susijusių epizodų. Tiesa, krepšininkai iš Lietuvos šiuos momentus nori pamiršti.

Šeštoje vietoje – „Tofaš“ puolėjo blokas Evaldui Kairiui, ketvirtoje – Belgrado „Partizan“ aukštaūgio stogas Mindaugui Kuzminskui.

Gražiausių epizodų trejetuką uždarė Alessando Gentiles dėjimas bei komandos draugo blokuotą metimą dėjimu pataisęs Awudu Abassas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius