-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 02

Šarūnas Jasikevičius į Barseloną kviečia tris „Žalgirio“ trenerius

Šarūnas Jasikevičius skrydžiui į Barseloną rezervavo bilietus ne tik sau, bet ir dar bent trims keleiviams. 15min žiniomis, „Barcelona“ klubo pasiūlymą priėmęs 44-erių strategas į naują darbovietę ketina išsivežti tris „Žalgirio“ štabo narius.

15min šaltinių teigimu, Šaras į Barseloną pasikvietė asistentus Darių Maskoliūną bei Tomą Masiulį ir fizinio rengimo trenerį Justą Grainį.

Ne visi specialistai jau davė teigiamą atsakymą, bet labai tikėtina, kad visi jie prisijungs prie „Barcelona“ komandos.

Darius Maskoliūnas yra pagrindinis kandidatas perimti „Žalgirio“ vairą. Anot šaltinių, P.Motiejūnas iškart susitiko su Lietuvos rinktinės strategu ir aptarė galimybę tęsti darbus Kaune.

Tiesa, 15min žiniomis, didelė tikimybė, kad D.Maskoliūnas visgi išvyks į Barseloną kartu su Š.Jasikevičiumi.

„Manau, kad didžiausias klausimas, ar jis liks čia, ar važiuos su treneriu. Bent jau iš mūsų pusės. O treneriui – nežinau. Yra krūva niuansų, kuriuos jis turi apsvarstyti“, – spaudos konferencijoje „Žalgirio“ arenoje sakė P.Motiejūnas, paklaustas apie didžiausią dirgiklį D.Maskoliūnui priimti jo kvietimą.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Darius Maskoliūnas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Darius Maskoliūnas

„Žalgirio“ vadovas neslepia, kad yra pasiruošęs netekti gausaus trenerių desanto: „Žinome, kad ne visi liks, bet laukiame sprendimo. Tikrai bus štabo, kuris išvažiuos kartu. Tik nenoriu skelbti pirmas – čia jau žmonių apsisprendimas.“

D.Maskoliūnas buvo pirmas žmogus, kurį į „Žalgirio“ štabą 2016-ųjų sausį pakvietė Šarūnas Jasikevičius, perėmęs lazdelę iš Gintaro Krapiko. Puikus Šaro bičiulis vertinamas už atvirumą, krepšinio išmanymą, oponuojančią nuomonę vyr. treneriui, ryšį su žaidėjais ir įžvalgas rungtynių metu.

44-erių T.Masiulis dar nuo 2009-ųjų dirbo „Žalgirio“ dublerių grandyje. Buvęs žalgirietis išgarsėjo laimėjimais ir medaliais su Lietuvos jaunimo rinktine, universiadoje bei NKL čempionate. Prie Šaro trenerių štabo Kaune jis prisijungė 2018-aisiais ir paliko įspūdį savo darbštumu.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Tomas Masiulis
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Tomas Masiulis

32-ejų J.Grainys „Žalgiryje“ dirbo nuo 2012-ųjų. Geriausią sezoną Kaune, kai „Žalgiris“ pateko į Eurolygos finalo ketvertą, žalgiriečiai lemiamų kovų etapą pasiekė beveik išvengę traumų. J.Grainį labai vertina geriausi šalies krepšininkai, kurie su specialistu sportuoja ir individualiai.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justinas Grainys
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Justinas Grainys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius