Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 14

Veteranus, jaunimėlį, amerikietį ir švedą turėjęs R.Kurtinaitis neprisidarė gėdos Madride

Rimas Kurtinaitis išspaudė viską, ką galėjo, bet traumų ir koronaviruso išretinta jo komanda pergalės iškovoti Madride nepajėgė. Maskvos srities „Chimki“ (0-3) svečiuose 85:94 (25:25, 16:24, 16:21, 28:24) nusileido Madrido „Real“ (1-2) ir lieka be pergalių Eurolygoje.
Rimas Kurtinaitis ir Pablo Laso
Rimas Kurtinaitis ir Pablo Laso / Getty Images/Euroleague.net nuotr.

„Chimki“ šiose rungtynėse vertėsi vos aštuoniais žaidėjais – amerikiečiu Devinu Bookeriu ir švedu Jonu Jerebko, veteranais 37-erių Sergejumi Monia, 35-erių Jegoru Vialcevu ir 31-erių Viačeslavu Zaicevu bei jaunuoliais – 20-mečiais Vladislavu Šarapovu ir Ivanu Jegstinejevu bei 21-erių Vladislavu Odinokovu.

Likę žaidėjai arba gydosi traumas (Aleksejus Švedas, Dairis Bertanis ir Stefanas Jovičius), arba vis dar yra karantine (Errickas McCollumas), arba sulaukė teigiamo COVID-19 testo (Gregas Monroe, Jordanas Mickey, Janis Timma, Sergejus Karasiovas ir Jevgenijus Voronovas).

Nors į Madridą nusivežė kone antrą sudėtį, R.Kurtinaitis gėdos neprisidarė.

„Chimki“ kaip lygūs su lygiais su „Real“ žaidė pusantro kėlinio (įpusėjus antrajam ketvirčiui rezultatas buvo 33:33), o net ir paleidę varžovus į priekį antrojo kėlinio pabaigoje nesubyrėjo ir laikėsi padoriu, maždaug 10-15 taškų, atstumu.

Tokia pačia praretėjusia sudėtimi Kurtis turės rotuoti ir penktadienį, kai jo komanda žais prieš „Valencia“.

„Real“ tai buvo tik pirmoji pergalė šį sezoną – pirmuosiuose turuose „karaliai“ nusileido kitoms Ispanijos komandoms Vitorijos „Baskonia“ ir „Valencia“.

„Real“: Sergio Llullas 21 (7/9 metimai, 26 naud. bal.), Nicolas Laprovittola 19 (5/7 trit., 7 rez. perd.), Trey Thompkinsas 18 (8/11 metimai), Walteris Tavarešas 11.

„Chimki“: Devinas Bookeris 22 (7/14 dvit., 6 atk. kam.), Viačeslavas Zaicevas 21 (7/11 dvit., 9 rez. perd., 26 naud. bal.), Jonas Jerebko 18 (8/17 metimai, 9 atk. kam.), Vladislavas Odinokovas 11.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius