Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Volkswagen“ leido žvilgtelėti į naująjį „Arteon“: virtuali pasaulinė premjera įvyks birželio 24-ąją

„Volkswagen“ jau pristatė pirmuosius naujojo „Arteon“ vaizdus. Kartu su iki šiol gamintu „Gran Turismo“ modeliu pasirodys ir naujasis „Shooting Brake“ variantas, rašoma pranešime.
„Volkswagen Arteon“
„Volkswagen Arteon“ / Gamintojo nuotr.

„Naujasis „Arteon Shooting Brake“ leido mums subalansuoti greitį, galią ir erdvumą“, – teigė „Volkswagen“ grupės dizaino ir „Volkswagen“ prekės ženklo dizaino departamento vadovas Klaus Bischoff.

Kartu su antrąja „Arteon“ versija „Volkswagen“ iš esmės atnaujins šį modelį. Viduje „Arteon“ pasitiks atnaujintu skaitmeniniu valdymo skydeliu – naujausia modulinė pramogų ir informacijos matrica (MIB3) užtikrins geriausią įmanomą junglumą. Technologiškai pažangesnė tapo ir montuojamų jėgainių gama.

Visi varikliai bus ypač efektyvūs, į aplinką išskirs nedaug emisijų ir turės aukštą sukimo momentą. Pasiekti maksimalų efektyvumą leidžia inovatyvūs, ateičiai pritaikyti varikliai ir emisijų mažinimo technologijos. Be to, ši avangardinių modelių gama sulauks ir naujų išmanių vairuotojo asistentų.

„Arteon“ ir „Arteon Shooting Brake“ pasauliui bus pristatyti jau šį birželį. Lietuvoje juos užsisakyti bus galima jau šią vasarą, o pirmuosius klientus automobiliai pasieks rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius