-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dream2Drive“ šį savaitgalį pasieks kulminaciją

Ketvirtasis ir kol kas didžiausias Europos virtualių lenktynių čempionatas „Dream2Drive“ šį savaitgalį pasieks kulminaciją. Po kelių mėnesių kvalifikacijos ir atrankos lenktynių 6 greičiausi čempionato dalyviai susitiks paskutiniam išbandymui.
„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis
„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis / „Dream2Drive“ nuotr.

Po fizinių bei psichologinių testų ir važiavimų su tikru lenktyniniu automobiliu paaiškės naujasis Europos virtualių lenktynių čempionato „Dream2Drive“ nugalėtojas. Jis taip pat laimės visapusišką lenktynininko paruošimo programą ir galimybę važiuoti tikroje lenktynių komandoje.

1200 dalyvių pranokę 6 finalininkai pastarosiomis savaitėmis dalyvavo 6 lenktynėse, kurių metu rinko taškus. Tiesa, finaliniuose pasiruošimo tikroms lenktynėms testuose visi taškai nubraukiami ir finalininkai turi lygius šansus tapti čempionais. Tačiau skaičių mylėtojams galima pateikti ir daugiau statistikos.

„Dream2Drive“ nuotr./„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis
„Dream2Drive“ nuotr./„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis

Finale – ne naujokai

Kol kas absoliučiu finalo lyderiu yra Karolis Jovaiša. Jis laimėjo 5 iš 6 pusfinalio lenktynių ir prieš finalą turi sukaupęs 125 taškus.

Ištikimų žiūrovų tai nestebina, nes K. Jovaiša turi sukaupęs patirties ir tikrose lenktynių trasose. Šiuo metų jis važiuoja tarp lyderių Baltijos šalių „BMW 325 Cup“ lenktynėse. Už jo – taip pat klaipėdietis, taip pat „BMW 325 Cup“ lenktynių dalyvis – Edvinas Žadeikis su 81 tašku.

Trečioje vietoje su 73 taškų lenkas Kamil Pawlowski (reikėtų info apie jį). Simonas Urbonas tikrose trasose lenktyniauja jau seniai ir pastaruosius du „Dream2Drive“ sezonus jį buvo galima išvysti finale. Už jo – kitas lenktynininkas iš Lenkijos Marcin Swiderek su 57 taškais. Ir šeštasis finalo dalyvis, kuriam tai pirmas kartas „Dream2Drive“ čempionatuose, Domantas Varnys su 52 taškais.

Bandys išsiaiškinti ne tik greičiausią

Šeštadienį jų laukia pirmoji pažintis su „Dream2Drive“ komandos kartingu ir automobiliu. Dalyviai specialioje trasoje turės treniruotes, o vėliau po vieną greitą važiavimą. Pirmąkart jie savo greitį turės įrodyti su lenktyniniu kartingu, o kitas bandymas – su Palangos 1006 km lenktynėse važiuosiančiu „VW Scirocco GT24“. Šioje rungtyje dalyviai galės surinkti 20 taškų.

„Dream2Drive“ nuotr./„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis
„Dream2Drive“ nuotr./„Dream2Drive“ finalininkų savaitgalis

Geras lenktynininkas nėra tik geras vairuotojas. Jis turi išlaikyti šaltą protą, kai automobilyje tvyro 40 laipsnių karštis ir reikia atlaikyti nuolatines apkrovas kūnui. Todėl antrus metus iš eilės „Dream2Drive“ čempionato dalyviai bandomi fiziškai iš psichologiškai. Sekmadienį jie daugiau nei po valandą atlikinės specialius pratimus, kurie leis įvertinti finalininkų reakciją, ištvermę ir fizinį pasirengimą.

Ši rungtis labai svarbi, nes Joje galima surikti tiek pat taškų, kiek ir vairavime – 20. Tuo tarpu specialus klausimynas atskleis dalyvių asmenybės tipą ir leis pelnyti dar 10 taškų.

Daugiausiai taškų surinkęs dalyvis tiesioginės transliacijos metu bus paskelbtas Europos virtualių žiedinių lenktynių „Dream2Drive“ čempionu. Jis pagaliau perkels savo lenktynių svajonę iš simuliatoriaus į realybę. Tiesiogines finalo transliacijas bus galima stebėti „World Sim Series“ „Youtube“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius