-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gydytojai paskelbė Sauliaus Jurgelėno diagnozę: laukia 4-5 savaičių gydymas

15min pasibaigus Dakaro raliui jau rašė, kad „Agrorodeo“ komandos šturmano Sauliaus Jurgelėno sveikata nėra gera. Todėl komanda nebuvo tikra, kad Dubajaus bajoje balandžio pradžioje Vaidotas startuos kartu su ištikimu bendražygiu Saulium.

Turbūt daugelis skaitytojų prisimena Vaidoto frazę, pasakytą po šeštojo etapo: „Atrodo, kad stuburai į kišenes subyrėjo“. Tai – tik viena iš iliustracijų, kokius krūvius patyrė lenktynininkai.

Asm. albumo nuotr./Sauliaus Jurgelėno trauma
Asm. albumo nuotr./Sauliaus Jurgelėno trauma

Akivaizdu, kad antroje Dakaro pusėje kai kurias kliūtis kelyje Vaidotas apvažiuodavo švelniau saugodamas Sauliaus sveikatą – „Agrorodeo“ šturmanas gėrė nuskausminamuosius, tirpo jo ranka.

Sausio pabaigoje Saulius Jurgelėnas lankėsi pas medikus – ir privačiai, ir valstybinėse gydymo įstaigose. Jam buvo atlikti svarbiausi tyrimai.

Sekmadienį „Agrorodeo“ komanda paskelbė daugiau duomenų apie Sauliaus Jurgelėno sveikatą.

„Tarp kaklo 5 ir 6 slankstelio esančio disko protruzija į stuburo smegenų kanalą, užspaudė nervą. Aplink tuos slankstelius yra audinių uždegiminiai židiniai. Nors rankos tirpimas dar nepraėjęs, bet skausmai jau rimsta. Geriu vaistus ir vaikštau į reabilitacijos procedūras. Gydymas užtruks dar bent 4-5 savaites“, – paaiškino S.Jurgelėnas.

Taigi šturmanavimo klausimas kol kas atviras. Gydymo rezultatų derėtų laukti kovo pradžioje, o baja startuoja balandžio mėnesį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ar žinote kad Dakare Saulius miega ypatingoje vietoje?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius