-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Neste Dream 2 Drive“ tvarkinga sezono pabaiga Estijoje

Savaitgalį Parnu mieste vykusiose paskutiniosiose šių metų „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse. Čia visi trys komandos pilotai paskutinį kartą šiemet pilotavo ryškųjį „VW Scirocco GT24“, rašoma pranešime.
„Neste Dream 2 Drive“
„Neste Dream 2 Drive“ / Luko Žentalio nuotr.

Antri metai komandoje pilni patirčių

Antrąjį sezoną profesionaliame automobilių sporte užbaigęs pirmasis Lietuvos virtualių žiedinių lenktynių čempionas Martynas Sidunovas džiaugėsi savo ir komandos progresu.

„Šį sezoną buvo visko – turėjau skaudų krikštą per naktines AFL lenktynes, tačiau susitvarkiau su savo mintimis ir šį savaitgalį Estijoje pavyko viską pabaigti tvarkingai ir be klaidų. Žinau ties kuo turėsiu padirbėti per žiemą, bet dėl to labai nepergyvenu – dėka profesionalių lenktynių simuliatorių mes galime palaikyti formą visus metus, todėl toli nuo sportinio vairo nepabėgsiu“, - kalbėjo sportininkas.

Naujoko kelionė elito link

Paskutinėse šių metų žiedinėse lenktynėse debiutavo ir šių metų „Neste Dream 2 Drive“ čempionate nugalėjęs panevėžietis Domantas Ladauskas. Nuo pat sezono pradžios jam buvo sudaryta tobulėjimo programa, prie kurios prisidėjo ir treneris Jonas Dereškevičius.

Domanto kelionė prasidėjo „Time attack“ rungtyje „Nemuno Žiedo“ ir „Bikernieki“ trasose. Pirmą kartą į kontaktinę kovą trasoje D.Ladauskas stojo visai neseniai vykusiose 4 valandų lenktynėse „Auto24Ring“ trasoje Parnu mieste Estijoje. Toje pačioje trasoje jaunasis čempionas dalyvavo ir „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse praėjusį savaitgalį. Konkurencija buvo nuožmi – kartu su Domantu prie starto linijos stojo tokie patyrę ir greiti sportininkai, kaip Ramūnas Čapkauskas ir Paulius Reisas. Su jauduliu susitvarkyti pavyko, D.Ladausko rezultatas teikiantis vilčių, o pats lenktynininkas sau kitiems metas turi išsikėlęs rimtus uždavinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius