-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Žala iki Dakaro Saudo Arabijoje žada priaugti bent kilogramą, naują šturmaną pasitiko su muzika

Lietuviai, laukdami Dakaro, laiką Saudo Arabijoje leidžia įvairiai. Štai Vaidotas Žala jau išmėgino viešbučio sporto salę. Pirmadienio vakarą Džidoje prie „Agrorodeo Racing“ prisijungė ir naujasis jo šturmanas, Saulių Jurgelėną pakeitęs portugalas Paulo Fiuza.

Vaizdais, kaip sportuoja, V.Žala feisbuke pasidalijo su savo gerbėjais. Jis neslepia, kad kelionė į Saudo Arabiją užsakomuoju skrydžiu buvusi labai patogi, žmonių mažiau, patikra irgi paprastesnė, svarbiausia buvo turėti neigiamą COVID-19 testą.

Dakare V.Žala šįkart važiuos ne su savo ištikimuoju porininku Sauliumi Jurgelėnu, tačiau portugalu Paulo Fiuza. Jis į Džidą atvyko pirmadienio vakarą. Jį Vaidotas pasitiko su muzika.

„Pamiegojom, pavalgėm, pakrutėjom“

„Didžiausias iššūkis buvo visiems nuvykti iki viešbučio, nes išėjo visi iš oro uosto, kuris techniškai nedirba, taksi nėra. Tai maigyk visokias programėles, išsikviesk automobilį. Norinčių tokių kaip mes buvo daugiau, nes tuo pačiu metu nusileido dar vienas organizatorių lėktuvas. Tai nusileidome pirmą nakties, o viešbutyje buvau pusę penkių – procedūra užtruko“, – pirmuosius įspūdžius pasakojo V.Žala.

Vis dėlto, kaip sako Vaidotas, „viskas OK“: „Pamiegojom, pavalgėm, pakrutėjom dabar. Labai norėjosi pajudėti, nes prieš pusantros savaitės turėjau temperatūros, kažkokią zarazą turbūt pasigavau, tikrai ne COVID, nes išsityrėm, bet vis tiek savaitę beveik nejudėjau. Tai labai norėjosi, todėl džiaugiuosi, kad prisiverčiau ateiti į salę ir kažkiek prakaito lašų pataškyti.“

Pamiegojom, pavalgėm, pakrutėjom dabar. Labai norėjosi pajudėti, nes prieš pusantros savaitės turėjau temperatūros, beveik nejudėjau.

Lenktynininkas juokėsi, kad organizmas jau reikalavo judesio, nes yra įpratęs sportuoti. Jis teigė šitam Dakarui ruošęsis labai atsakingai, tik paskutinė savaitė sumaišė kiek planus – liga sumažino ir jėgų, ir svorio, kurio kilogramą kitą jis dar tikisi priaugti.

VIDEO: 15min interviu: Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas pranešė svarbią naujieną – komandoje bus pokyčių

Atvyko šturmanas

Dvi karantino dienos, kaip sako Vaidotas, skirtos susidėlioti planus, strategijas – pasidaryti namų darbus. Po to lauks dar vienas COVID-19 testas ir teks pasiimti automobilius iš uosto, vyks patikra, testai, techninė komisija.

„Tada jau įsivažiuos toks ratukas, kur jau bus sunkiau įsiterpti, tai dabar reikia pasinaudoti tomis dienomis, kad ir jėgas atgautume, ir susidėliotume, ką turėsime nuveikti“, – kalbėjo V.Žala.

VIDEO: Ką dar, be megztos trispalvės kepurėlės, Vaidotas Žala paaukos dėl sportinio rezultato Dakare?

Prieš kelionę jam ir jo komandos nariams rūpesčių netrūko – paaiškėjo, kad dviejų iš trijų mechanikų COVID-19 testai teigiami, tad teko labai greitai ieškoti jiems pamainos. Tai padaryti pavyko.

Plačiau apie sprendimus skaitykite čia: V.Žala pranešė: jo COVID-19 testas neigiamas, komanda rado mechanikus, gerų naujienų turi ir B.Vanagas, A.Juknevičius, A.Gelažninkas, L.Kancius.

Atvykęs į Džidą V.Žala tikina esąs ramus: „Po tų rūpesčių, kurie buvo Lietuvoje, atrodo lyg atostogų būčiau atvažiavęs.“

Benediktas Vanagas savo ruožtu tvirtina, kad sporto salės, baseino ir SPA viešbutyje jo komanda vengs, kadangi baiminamasi COVID-19.

VIDEO: Viena didžiausių Dakaro mįslių įminta: V. Žala per Dakaro „Agrorodeo“ komandos pristatymą įvardijo naują šturmaną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius