-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ukrainos karius pasieks Kanadoje pagaminti šarvuočiai „Senator APC“

„The National Post“ pranešė, kad Kanados ministras pirmininkas Justinas Trudeau leido išsiųsti 500 milijonų dolerių vertės ginklų, įskaitant šarvuotus transporterius, kad padėtų Ukrainos pajėgoms gintis nuo Rusijos puolimo.
„Senator APC“ šarvuotis
„Senator APC“ šarvuotis / „Roshel Defence Solutions“ nuotr.

„Senator APC“ yra „Roshel“ kompanijos sukurtas kovinio transporterio modelis, skirtas specialiai teisėsaugos ir pasienio patruliavimo reikmėms. „Senator APC“ keleivių ir variklio skyrių perimetro šarvai yra sukurti taip, kad užtikrintų apsaugą iki CEN B7 balistinės apsaugos lygio.

Grindys aprūpintos apsauga nuo sprogimo, kad būtų apsaugoti keleiviai tuo atveju, jei tuo pačiu metu sprogtų dvi rankinės granatos arba lygiavertės galios lengvosios priešpėstinės minos.

Be standartinių saugumo funkcijų, tokių kaip perimetro pabūklai, evakuaciniai liukai, pažangūs užraktai, išorinės vaizdo kameros, sirenos, avarinis apšvietimas, „Roshel“ aprūpina savo transporto priemones pažangiais gynybos sprendimais, kad pagerintų gebėjimą atlikti savo misiją.

Tarp galimų saugumo sprendimų yra nuotolinės ginklų sistemos, bokšteliai, vaizdo stebėjimo įranga, naktinio matymo sistemos, gaisro šaltinių aptikimo sistemos, cheminės apsaugos blokai ir kt.

Kiek vienetų „Senator APC“ šarvuotų transporterių pasieks Ukrainą ir kada įvyks jų perdavimas – neatskleidžiama. Praėjusią savaitę apie „Bushmaster“ šarvuočių perdavimą Ukrainai paskelbė ir australai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius