Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2018 metų horoskopas: karjera ir finansai

Ko galime tikėtis karjeros, darbo ir pinigų sferoje? Astrologės Lanos Kutkytės sudarytas 2018 metų horoskopas visiems Zodiako ženklams.
2018-ieji
2018-ieji / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pasiruoškite neišvengiamiems pokyčiams, kurie iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti tarsi nemalonūs likimo išbandymai. Vis dėlto, šie metai atneš galimybių pagaliau užbaigti veiklą, kuri nėra produktyvi, nebeskatina tobulėjimo, o tik reikalauja nuolatinių pastangų ir sukelia stresą.

Gyvenimas vers jus keistis, transformuoti save ir išeiti iš komforto zonos, siūlydamas labai netikėtas ir net bauginančias galimybes. Kai kuriems gali tekti pakeisti ne tik darbo vietą, bet net ir profesiją.

Tai palankūs metai tiems, kurie ruošiasi tvarkyti kreditų ar palikimo reikalus, ieškoti investuotojų. Visgi pasaugokite save ir venkite neprotingos rizikos. Be to, venkite pykčio ir santykių aiškinimosi darbe. Jei matysite, jog negalite susitarti su kažkuo taikiai, tuomet tiesiog atsitraukite.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Tie, kurie planavo šiais metais įgyvendinti asmenines ambicijas, ilgainiui suvoks, kad be pagalbos nepavyks pajudėti iš vietos. Partnerystė, bendradarbiavimas – tai stipriosios jūsų šių metų pusės, tad noriai siekite savo planus įgyvendinti su kitais žmonėmis. Bendradarbiavimo rezultatai jus išties maloniai nustebins bei suteiks galimybių susipažinti su naujais žmonėmis.

Nenustebkite, jei darbiniai santykiai su verslo partneriais peraugtų į asmeninius. Taip pat svarbus taps įvaizdis, todėl verta įdėti pastangų bei investuoti pakankamai pinigų į savo veiklos pristatymą, reklamą bei savo pačių išvaizdą. Tai atsipirks su kaupu bei atneš jums pasitikėjimo savimi, kuris tik dar labiau sustiprins ir taip nemažą sėkmę.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Darbingi ir kartais net varginantys metai, kadangi nusimato daugiau darbo nei fiziškai įmanoma bus įveikti. Darbo vietoje gali tekti praleisti išties daug laiko, todėl bus svarbu mokėti sudaryti sau kruopščią dienotvarkę ir jos laikytis. Visgi, jūsų darbštumas ir atsakingumas paliks malonų įspūdį kolegoms, ypač viršininkui, tad atlikti darbai neliks nepastebėti.

Venkite smulkmeniško susirūpinimo dėl darbų, kurie jums iš tikro nepriklauso – užsiimkite savo reikalais ir neapsikraukite svetimais vargais. Aplinkiniai gali dažnai bandyti jus išnaudoti, o tą ne visada gebėsite pastebėti laiku, todėl maloniai bandysite pagelbėti aukodami savo laiką.

Nerizikuokite savo sveikata bei santykiais su šeimos nariais, kuriems negalėsite skirti pakankamai dėmesio, – mokėkite atsirinkti darbus.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jausite vidinį poreikį koncentruotis į savirealizaciją, karjerą, populiarumą. Šie metai suteiks tam visas reikiamas galimybes, o jums tereikės jas išnaudoti. Pastebėsite galimą jūsų gerbėjų pagausėjimą, tad nestokosite nei dėmesio, nei pagalbininkų savo sumanytuose projektuose. Būsite ne tik žavingi, tačiau ir pakankamai stiprūs, kad galėtumėte susidoroti net ir su sunkiausiais darbais, tačiau tik su sąlyga, jog šie darbai jums įdomūs.

Reikalas tas, jog bus daugiau nei sunku prisiversti daryti kažką, kas jums nėra malonu ir neleidžia atsiskleisti. Nenuostabu, jei be jokių baimių ir apgailestavimų paliktumėte sunkų, nebedominantį darbą. Nors ir būsite sėkmingi, tačiau venkite įžeidžios puikybės ir prisiminkite, jog sėkmė bet kada gali nusisukti, ypač jei negerbsite kitų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Astrologės L.Kutkytės prognozė 2018 metams: „Tai kovingų žmonių laikas – rizikuokite dėl savo svajonių“

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Karjera šiais metais gali neatrodyti kaip svarbiausias dalykas gyvenime, todėl nebūtų keista, jei panorėtumėte sulėtinti gyvenimo ritmą ir tapti šeimos židinio sergėtojais. Tai sėkmingi metai tiems, kurie užsiima kūryba, nekilnojamuoju turtu, viešbučių verslu, maitinimo paslaugomis. Darbai, kuriuose reikia pasirūpinti kitų žmonių patogumu, išties atneš pasisekimą.

Vis dėlto, svarbu neapkrauti savęs per daug ir darbą būtinai derinti su kokybišku poilsiu ramioje aplinkoje. Didelis tempas ar triukšmingi susibūrimai vargins labiau nei įprastai, todėl prireiks ramaus užutėkio, galimybių atsitraukti nuo šurmulio. Piniginiai reikalai gerokai priklausys nuo santykių su šeimos nariais, todėl svarbu palaikyti ryšį ir neatsiriboti nuo artimųjų. Palankios bus investicijos į nekilnojamąjį turtą.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šie metai jums ypač aktyvūs, keliantys reikalavimus gebėti prisitaikyti prie įvairaus charakterio ir požiūrio žmonių. Nusimato išties daug pažinčių, įvairių susibūrimų, žodinių ar raštinių susitarimų. Vis dėlto svarbu turėti omenyje, jog beveik visos šios pažintys bus trumpalaikės arba paviršutiniškos, be gilesnių emocijų, tačiau atneš vienokios ar kitokios naudos jūsų tobulėjimui darbe.

Taip pat nusimato nemažai trumpų kelionių, komandiruočių, kurių metu ne visada liks laiko pramogoms ar poilsiui. Suvoksite, jog tam, kad savo darbą atliktumėte geriau ir uždirbtumėte daugiau, turite mokytis.

Taigi, daugumai taps aktualūs tobulinimosi, kvalifikacijos kėlimo kursai ar seminarai, kurie bus tinkamu metu ir atneš ne tik naudos, bet ir pasitenkinimo.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Metu eigoje laukia įvairių etapų – tiek tinginiavimo periodų, tiek ir darbštumo. Tam, kad atrastumėte vidinę harmoniją ir būtumėte patenkinti savo uždarbiu, patartina rinktis tik patikimus ir konkrečius darbus, kuriuose nėra jokio avantiūrizmo, o tuo labiau didžiulės rizikos. Saugumas ir aiškumas bus svarbiausi kriterijai pagal kuriuos reikėtų atsirinkti darbus, kadangi sunku bus sulaukti Visatos palaikymo veiklose, kuriuose yra žadami didžiuliai pinigai per trumpą laiko tarpą.

Nesusižavėkite jokiais pasiūlymais greitai ir nesunkiai užsidirbti, nesiskolinkite ir pasistenkite neskolinti kitiems. Jei ir kiltų šiais metais problemų, tai būtent dėl skubėjimo užsidirbti, neapdairumo su finansais. Tai lėto, tačiau patikimo pinigų, darbo patirties kaupimo metai, tad kantrybė bus reikalingiausia charakterio savybė.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šiais metais esate tarp sėkmingiausių Zodiako ženklų, tad sėkmės tikrai nestokosite. Svarbiausia bus pasitikėti savo jėgomis ir neabejoti, jog tikrai sulauksite Visatos palaikymo, jei tik pirmiau patys pradėsite veikti. Nauji verslo projektai, mokslai, uždarbio galimybės ateis tarsi savaime ir kartu su savimi atneš plėtros, ilgalaikių perspektyvų jėgą.

Sulauksite galimybių sparčiai kopti karjeros laiptais, tačiau teks reaguoti greitai. Vis dėlto, bus svarbu mokėti protingai atsirinkti veiklas, kadangi idėjų ir pasiūlymų sulauksite daug, o laiko viskam tikrai neužteks.

Tam, kad didžiulis metu tempas nepaveiktų jūsų negatyviai ir neatneštų agresijos, sudirgimo ar nuovargio, patartina susitelkti tik ties svarbiausiais darbais bei pasidomėti energijos atstatymo procedūromis, meditacijomis.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Dažnai gali užplūsti jausmas, jog likimas jus tarsi ruošia kažkam, kas yra svarbu ir nuostabu, tačiau gali įvykti tik ateityje. Šie metai pareikalaus apsivalymo nuo senų įsitikinimų, nebenaudingų santykių, nebeefektyvių veiklų. Jei kažkas norės išeiti iš jūsų gyvenimo – paleiskite ir nelaikykite, tačiau venkite grubaus griovimo ar bandymo kažką sutvarkyti forsuojant įvykius.

Atlaisvinkite vietą naujiems dalykams, kurie dar tik pakeliui į jūsų gyvenimą, tačiau ateiti galės tik tuomet, kai patys pereisite į kitokią kokybę. Smagiausia, kad šiais metais turėsite daugiau laiko sau, todėl galėsite užsiimti mėgstama veikla, daugiau ilsėtis, apvalyti vidų nuo negatyvo ir pasikrauti energija, kuri pravers ateityje.

Svarbu susilaikyti nuo atviravimo darbe ir vengti nuoširdžių pokalbių su kolegomis, ypač mažai pažįstamais.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Kolektyvinė veikla šiais metais bus jūsų sėkmės garantas. Vienumoje bus nelengva pasiekti kažko reikšmingo, todėl pažabokite norą visus darbus atlikti savarankiškai, kadangi taip judėsite į priekį pernelyg lėtai. Draugų, bendraminčių pagalba leis atrasti naujus veiklos kelius, mokytis naujų dalykų bei tuo pačiu išmokti lankstumo, gebėjimo prisitaikyti prie pokyčių.

Daug kas vyks ne pagal jūsų sukurtą planą, ir dėl to kils nerimas, nors ilgainiui jums tai net patiks. Pastebėsite, jog reikalai klostosi geriau, kuomet veikiate spontaniškai pasiduodami vidiniam impulsui nei bandydami viską atlikti griežtai vadovaudamiesi sudaryta strategija.

Nauji vėjai darbe kreips jus išbandyti kažką, ko prieš tai nesate bandę. Be to, atrasite naujų ir gana netradicinių uždarbio metodų.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Nei pripažinimas karjeroje, nei didesnis uždarbis neateis savaime – visko teks siekti kantriai ir disciplinuotai. Kiekvieną galimybę reikės išnaudoti laiku ir nesitikėti, jog kažkas padarys jūsų darbus vietoj jūsų. Vis dėlto, tai išties neblogi metai tiems, kurie yra darbštūs ir aiškiai suvokia savo tikslus. Jei karjeroje savęs dar neatradote ir neapsisprendžiate, kuris profesinis kelias būtų perspektyviausias, tuomet būtent šis laikotarpis nuves jus teisinga kryptimi ir leis suvokti savo tikrąjį pašaukimą.

Itin svarbu bus kuo daugiau dėmesio skirti mitybai gerinti, mankštintis, nes šiais metais prireiks jėgų ir stiprios sveikatos visiems darbams atlikti, juk klosite pagrindus ateityje laukiančiai sėkmei karjeroje. Finansus tvarkykite griežtai ir neišlaidaukite nebūtiniems daiktams – tai kaupimo laikas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Esate tarp laimingiausių Zodiako ženklų šiais metais, todėl veiklos bei uždarbio galimybių nestokosite. Būsite populiarūs ir mylimi, o aplinkiniai patys norės prisidėti prie jūsų plėtros. Sulauksite pagalbos iš autoritetingų, aukštą socialinį statusą užimančių žmonių. Be to, ir patys turėsite progą įgyti daugiau autoriteto, valdžios ir turtų.

Sėkmė gali aplankyti tuos, kurių darbas susijęs su kelionėmis arba kurie planuoja dirbti užsienyje ar net emigruoti. Šiais metais pavyks išplėsti savo akiratį, pakeisti pasaulėžiūrą ir įgyti daugiau išminties bei patirties. Būkite pasiruošę visiems laukiantiems iššūkiams ir tikėkite tuo, ką darote.

Pinigai jūsų neaplenks, tad jų turėsite pakankamai. Visgi išlaidumas taip pat taps didesnis, todėl sukaupti, atidėti ateičiai gali taip ir nepavykti.

Horoskopą sudarė astrologė Lana Kutkytė (sadhanacentras.lt)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius