Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2021 metų meilės horoskopas: kokios galimos jūsų santykių perspektyvos?

Astrologė Dovilė Krupickaitė pabrėžia, kad tai, kas teoriškai tiktų neegzistuojančiam vieno ar kito Zodiako ženklo grynuoliui, negali būti tiesmukai pritaikyta realiam žmogui, kurį charakterizuoja ne vien tik Saulės padėtis ženkle, tad į tai, kas čia parašyta, žvelkite tik kaip į labai bendras tendencijas. Asmeninei prognozei būtinas tikslus asmeninis horoskopas, sudarytas pagal tikslų jūsų gimimo laiką ir vietą. Pateikiame astrologines įžvalgas 2021 metams – kas laukia jausmų srityje?
Bučinys
Bučinys / 123RF.com nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Pastaruoju metu esate itin jautrūs, tačiau vengiate ne tik kitiems atskleisti, bet ir patys sau prisipažinti apie giliausius savo jausmus ir baimes. O partnerystei, artimam emociniam ryšiui tai yra svarbu, todėl santykiai su kitu žmogumi labai priklausys nuo to, kiek būsite atviri visų pirma sau.

Pirmąją metų pusę venkite ieškoti meilėje naudos, aštrių pareiškimų šiomis temomis. Emocine prasme palankiausias turėtų būti liepos mėnuo, intensyviausias – metų galas nuo spalio pabaigos, jeigu rugsėjo gale ir spalio mėnesį pavyks išvengti aršesnių konfliktų.

Apskritai šiais metai jūsų dėmesys kryps daugiau į platesnius vandenis, profesinius ir visuomeninius tikslus, tad orientuokitės į svarbiausius dalykus, o visa kita bus pridėta.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

2021 metais meilės reikalai vargu ar bus prioritetiniai, kiek tik tai gali taip būti, jeigu jums pavyks susidoroti su savo ekscentriškumu ir pasaugoti esamus bei potencialius partnerius nuo siurprizų bei iššūkių.

Daugiausia išbandymų jų laukia sausio ir vasario mėnesiais, kuomet jūsų veiklumas ir noras įgyvendinti tai, ką sugalvojote, bus ypač didelis.

Kiek malonesnis pagyvėjimas laukia jūsų rudeniop, nors jau rugpjūčio mėnesį būsite nusiteikę romantiškai, tačiau rimtesniems partneriškiems santykiams palankiausias rugsėjis ir spalio pradžia.

Lapkritį įtampų padaugės – teks gerai sus savimi padirbėti, jeigu norėsite išvengti kivirčų.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šiais metais meilės temos jums bus antraeilės, būsite linkę tenkintis tais santykiais, kuriuos turite (arba neturite). Bus svarbu tik juos išlaikyti.

Kiek pavojingesni asmeninių santykių puoselėjimui bus kovas ir balandis, kuomet būsite gana kovingai nusiteikę pasaulio atžvilgiu.

Emocijų puoselėjimui ir poilsiui gražus bus laikas nuo rugpjūčio vidurio ir rugsėjo pradžia, taip pat išskirtinis bus spalis, pareikalausiantis diplomatijos ir subtilumo.

Emocijos pakylėtos išliks iki pat gruodžio vidurio – tai bus tinkamas laikas jas puoselėti.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Jausmų srityje metai išlieka lengvesni nei praėję, tačiau problemų dar yra – jūsų polinkis išlikti situacijos valdovu komplikuoja santykius su kitais, taip pat ir antrąja puse, jei ją turite.

Vis dėlto nuo rugpjūčio mėnesio turėsite progos įsitikinti, kiek giliai per pastaruosius metus pavyko pakeisti savo santykį su kitais žmonėmis, tad tikėtinos likimo dovanos.

Emocine prasme sudėtingesnis bus spalis – pasistenkite išlaikyti tai, ką pasiekėte. Atsigausite lapkričio mėnesį – paskutinieji metų mėnesiai palankūs santykių įtvirtinimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Meilė visada jūsų širdyje, tik kartais būna sudėtinga ją parodyti. Visi metai reikalaus iš jūsų sutelkti jausmus ir mylėti suteikiant antrajai pusei visišką laisvę ir tuo pačiu pasitikėjimą.

Šie metai pareikalaus ir iš jūsų didelės atsakomybės už jums svarbiausią žmogų, tačiau tai bus ir jūsų laimėjimų metai – nuo to, kaip pavyks suderinti profesinius ir asmeninių santykių interesus, priklausys jūsų karjera ir gerovė, tad susitelkite.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Meilės ir jausmų tema jau kurį laiką išgyvena rimtus išbandymus – kas jums yra meilė, kaip ją parodyti, išreikšti? Artimieji, vaikai, be jokių abejonių, moko jus atsiverti, leisti sau išreikšti savo jausmus – per meną, laisvalaikį, meilę sau ir savo emocinių poreikių patenkinimą.

Partnerystės klausimai labai neaiškūs – jūs linkę absoliučiai pasitikėti kitais ir idealizuojate kitų interesus, tačiau tai gali apsunkinti bendravimą. Jūsų idealistinis nusiteikimas gąsdina, tampa neaiškios bendravimo taisyklės – jos tiesiog neatitinka visuomenės normų.

Tad nusiteikite ir toliau vienokiems ar kitokiems nesusipratimams, o bendraudami pasistenkite labiau susitelkti ir kalbėti partneriui priimtina kalba.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Metai puikūs partnerystės puoselėjimui: būsite itin linkę į kompromisus, skausmingai derinsite visų interesus – kad ir savo paties viduje. Bus itin svarbu subalansuoti savo tikslus ir jausmus.

Deja, aplinkybės bus tokios, kad emocijas rodyti bus sudėtinga, o jos kunkuliuos, ypač vasarį – išliekite jas per kūrybą, mylimą veiklą.

Ypač pirmąjį pusmetį venkite atsitiktinių ryšių, nuotykių ar skubėti nutraukti jau esamus santykius – tikėtina, kad santykių problemos slypi jūsų baimėse ir kompleksuose.

Nuo liepos emocijas reikšti taps lengviau, tačiau verta bus stabtelėti ir susivokti, ko siekiate.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Visi metai partnerystės sričiai bus ir toliau sudėtingi, nuolat kils asmeninės laisvės ir kitų ribų klausimas – kiek tai toleruotina asmeniniame ryšyje?

Jus gali trikdyti tiek antrosios pusės, tiek ir verslo partnerių sunkiai prognozuojamas elgesys, siurprizai, tačiau norėsite išlaikyti kuo daugiau laisvės ir patys. O širdis trokš didelės idealios tobulos meilės, būsite linkę sulaukti „princo (princesės) ant balto žirgo“.

Itin sudėtingi šia prasme bus pirmieji trys metų mėnesiai, liepa, taip pat paskutinieji du metų mėnesiai.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Palyginti su praėjusiais metais, emocijų ir aistrų bus gerokai mažiau, tačiau visus metus turėsite progos mokytis dėmesį nukreipti nuo savęs į greta esantį, partnerį (-ę) ir jo interesus, išmokti bendrauti ir rodyti dėmesį paprastai, lengvai, be pompastikos ar bravūros, vengiant pribloškiančių filosofinių citatų ar pasakojimų apie egzotiškus kraštus – raskite pašnekovą dominančių temų, konsultuokitės.

Tikėtina, kad tai duos konkrečių rezultatų jau gegužės mėnesį, tačiau antroje metų pusėje venkite įsivaizduoti besąs idealus partneris ir liaukitės kritikuoti kitus – galite atsidurti gana gniuždančiose situacijose, gauti skausmingų pamokų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Meilė ir pinigai dažnai siejasi, tad šiais metais, tikėtina, susidursite su nemenkais iššūkiais ir galimybėmis abiejose srityse.

Tiesa, suderinti vieną su kitu gali būti sudėtinga, daug kas priklausys nuo to, kiek laisvės sugebėsite suteikti mylimam žmogui ir kiek laisvės panorėsite išlaikyti patys – virsmų, emocijų gali būti daug, ypač pirmąjį pusmetį.

Tačiau istorija, prasidėjusi dar 2020-aisiais, tikėtina, tęsis visus metus. Gera proga daug patirti ir išmokti, iškleisti savo emocines ir kūrybines galias.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Jums meilės jausmas jau savaime yra vertybė – esate linkę atsiduoti ir atiduoti aplinkiniams viską, ką turite. Asmeniniai santykiai, išskyrus nuolatinius pokyčius ir įtampas namuose, ypač pirmąjį pusmetį, kurie visus metus reikalaus iš jūsų didelės ištvermės ir atsakomybės, nėra ta esminė tema, kuri keltų jums daugiausia iššūkių 2021-aisiais.

Tiesa, būtent tai antrąjį pusmetį gali tapti jums priežastimi nuvertinti save, užsidaryti, atsisakyti džiaugsmo ir malonių akimirkų, tačiau pamatykite, kad tai primesti modeliai.

Tiesa, venkite ir bravūros šiomis temomis, susilaikykite nuo atsitiktinių santykių. Palankiausias laikas partnerystei puoselėti – liepa ir rugpjūtis, su sąlyga, jeigu pavyks suvaldyti savo ambicijas.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Visus metus, kaip ir praėjusiais metais, būsite labai jausmingi, netgi romantiškai nusiteikę, tačiau tiek partnerystės, tiek meilės srityse esminiai pokyčiai mažai tikėtini, visus metus jums labiau rūpės pokyčių visuomenėje keliami iššūkiai ir darbas su vidinėmis baimėmis.

Tiesa, kovą, balandžio pabaigoje, gegužę tikėtini ryškesni emocijų proveržiai, bet sunku pasakyti, kiek jie bus susiję su konkrečiu žmogumi, o kiek su bundančia gamta.

Partnerystės temos vėl taps aktualios liepos pabaigoje ir iki rugsėjo antros pusės, tačiau esminiai pokyčiai taip pat mažai tikėtini.

Astrologinių įžvalgų autorė Dovilė Krupickaitė (paskyra feisbuke „Mano-astro“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius