Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Gubino rugpjūčio mėnesio horoskopas: kas gali tikėtis sėkmės, pripažinimo ir meilės?

Rugpjūtį galite jausti jėgų trūkumą dėl pačių energingiausių planetų – Marso ir Saulės, esančių silpnose padėtyse. Pirmoje mėnesio pusėje gali būti nelengva susitarti, susikalbėti, gali kilti daugiau nesusipratimų dėl silpnos Merkurijaus padėties, todėl iki mėnesio vidurio palankiau atostogauti ir nepradėti nieko svarbaus.
Egidijus Gubinas
Egidijus Gubinas / Laimos Gulbinienės nuotr.

Rugpjūtį stenkitės kontroliuoti savo jausmus ir norus. Gali atsirasti didesnis potraukis eiti į „kairę“, todėl venkite veiksmų, kurie gali įskaudinti jūsų artimuosius ir jūsų antrąją pusę.

Antroje mėnesio pusėje pajausite didesnį energijos antplūdį, nes Marsas ir Saulė pereis į savo ženklus. Svarbius darbus ir susitikimus planuokite nuo rugpjūčio 19 dienos.

Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šį mėnesį jums gali būti palankesnė antroji mėnesio pusė, nes atsiras daugiau pasitikėjimo ir palankių galimybių. Iki to laiko galite jausti jėgų trūkumą, daugiau linkę svajoti, atsipalaiduoti ir būti romantiški. Planuokite veikti antroje mėnesio pusėje, o dabar galite rašyti planą. Būkite atsargūs nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos, tuo metu venkite konfliktų ir rizikingų veiksmų. Taip pat pirmosiomis rugpjūčio dienomis būkite atsargūs vairuodami.

Karjera. Šį mėnesį galite tikėtis gerų pasiūlymų profesinėje srityje. Jei esate verslininkas, tai jūsų verslas gali augti. Gali padidėti jūsų reikšmė arba autoritetas visuomenėje. Gali sektis tiems, kurių veikla yra susijusi su skaičiavimais.

Finansai. Šį mėnesį galite būti labiau linkę į įvairius malonumus, prabangą, todėl gali padaugėti išlaidų. Gali būti išlaidų, susijusių su nekilnojamu turtu.

Santykiai. Vienišiai galite tikėtis naujų pasimatymų, svajoti, tik būkite atsargūs, nes per greitas įsimylėjimas gali neatnešti norimo rezultato. Norėsite kurti šeimą ir galite sutikti įdomių partnerių. Tie, kurie laukė atsakymo iš savo partnerio, šį mėnesį gali išgirsti ilgai lauką „taip“.

Sveikata. Stenkitės mažiau dėmesio kreipti į nereikšmingus dalykus. Daugiau laiko praleiskite gryname ore, apsilankykite sveikatingumo sanatorijose.

Palankios dienos: 1, 4, 5, 10, 21, 23, 24, 29 ir 30.

Nepalankios dienos: 7, 11, 16, 25 ir 26.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Rugpjūčio mėnuo jums gali būti naudingas, atnešti daug džiaugsmo ir gražių akimirkų. Galite norėti daryti pokyčius savo išvaizdoje. Galite tikėtis pagalbos iš savo artimųjų. Nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos būkite atsargūs, nes galite sulaukti nemalonumų, susijusių su santykiais, praradimų arba išlaidų. Pirmoje mėnesio pusėje dėkite daugiau pastangų.

Karjera. Tikėtina, kad šį mėnesį gali būti pokyčių jūsų veikloje, bet pati situacija turėtų būti palanki. Jeigu jūsų profesija susijusi su politika, tai galite tikėtis visuomenės palaikymo. Tam tikrų kliūčių gali būti verslininkams, tad stenkitės išlaikyti tarpusavio bendradarbiavimą ir harmoniją. Jums gali būti naudingi nauji kontaktai ir pažintys.

Finansai. Galite tikėtis finansinės gerovės iš nekilnojamojo turto arba žemės. Tačiau gali padidėti išlaidos.

Santykiai. Šį mėnesį sugalvokite, kaip nustebinti savo antrąją pusę. Pasirūpinkite savo sutuoktinio sveikata. Gali padidėti abipusis bendradarbiavimas šeimoje.

Sveikata. Šį mėnesį jus gali kamuoti kokia nors odos liga. Galite jausti nuovargį ir miego trūkumą. Gali kilti potraukis daugiau valgyti saldumynų, nesveiko maisto, todėl atkreipkite dėmesį, kad jūsų racioną sudarytų ne tik kenksmingi produktai.

Palankios dienos: 4, 7, 8, 12, 13, 17 ir 25.

Nepalankios dienos: 1, 9, 18, 27 ir 28.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Šį mėnesį galite sužavėti daugelį žmonių. Tai palankus laikas keisti savo pasaulėžiūrą ir įsitikinimus. Jei ilgai svarstėte, tai dabar geras metas keisti savo imidžą, daryti asmenines fotosesijas ir parodyti save.

Karjera. Yra galimybių būti paaukštintam savo darbe. Gali pagerėti jūsų santykiai su aukštesnes pareigas užimančiais žmonėmis. Jūsų padėtis ir įvaizdis gali pagerėti. Meno srities žmonės gali susilaukti palankių galimybių. Galite pabaigti ilgai atidėliotus darbus.

Finansai. Šį mėnesį galite tikėtis finansinės gerovės. Galite sulaukti naudingų finansinių pasiūlymų, todėl svarbu, kad nesėdėtumėte vienoje vietoje ir būtumėte aktyvūs.

Santykiai. Galite jausti šiek tiek įtampos šeimoje dėl galimų problemų antrosios pusės veikloje. Vienišiai santykių srityje gali tikėtis naujų pažinčių. Jums norėsis kitiems patikti, būti pastebėtiems ir susilaukti dėmesio. Moterims gali užsimegzti pažintys su vyrais užsieniečiais arba su tais, kurie susiję su užsieniu.

Sveikata. Galite labiau jausti nervinę įtampą. Jus gali varginti pilvo problemos. Šis mėnuo palankus tvarkyti su sveikata susijusias problemas.

Palankios dienos: 1, 8, 10, 13, 14, 19, 27 ir 28.

Nepalankios dienos: 2, 3, 11, 12, 16 , 21, 30 ir 31.

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Šį mėnesį jums būtinai norėsis kur nors vykti ir keliauti. Galite trokšti vykti į užsienį. Jums būtų palanku daugiau laiko praleisti šalia vandens. Laimė ir sėkmė gali būti jūsų pusėje, tik neskubėkite priimti neapgalvotų sprendimų. Šį mėnesį jums gali sukelti tam tikrų nemalonumų jūsų priešai, todėl elkitės apdairiai.

Karjera. Antroje mėnesio pusėje galite turėti palankių galimybių karjeroje. Būsite darbštūs, narsūs, galite tikėtis augimo savo profesijoje. Sėkmės gali tikėtis dirbantys valstybinėse įstaigose.

Finansai. Galite tikėtis pelno iš savo investicijų. Tų, kurių veikla susijusi su importu ir eksportu, šį mėnesį gali augti pelnas. Stenkitės vengti be reikalo švaistyti savo pajamas.

Santykiai. Šį mėnesį galite būti aktyvūs santykių sferoje. Vienišiai gali įsimylėti ir sutikti naujus partnerius.

Sveikata. Turintys bėdų dėl cukraus kraujyje turėtų labiau atkreipti dėmesį į savo sveikatą, nes šį mėnesį gali tekti spręsti su tuo susijusias problemas.

Palankios dienos: 3, 4, 10, 11, 12, 16, 21, 30 ir 31.

Nepalankios dienos: 4, 5, 13, 14, 23 ir 26.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Galite tikėtis palankių galimybių antroje mėnesio pusėje. Galite sulaukti populiarumo, sėkmės ir gerovės. Tikėtina, kad atsikratysite senų problemų. Didesnius gyvenimo pokyčius planuokite antroje mėnesio pusėje, ir jums gali viskas pasisekti.

Karjera. Galite pradėti naujus projektus antroje mėnesio pusėje. Jūsų vadovai jus gali tinkamai įvertinti. Jūsų autoritetas darbo vietoje gali išaugti.

Finansai. Tikėtinos pajamos iš nekilnojamojo turto ar kitų panašių sričių.

Santykiai. Galite tikėtis pažinčių ir romantinių santykių. Tačiau su naujais partneriais neskubėkite. Jie gali būti keisti arba jūsų vertybės gali būti nepanašios.

Sveikata. Venkite ilgų darbo valandų prie kompiuterio. Jus gali kankinti nemiga ir miego trūkumas. Gali pasireikšti arba varginti problemos su akimis.

Palankios dienos: 3, 5, 12, 14, 19, 23, 29 ir 30.

Nepalankios dienos: 2, 7, 16, 22, 25 ir 26.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Rugpjūtį jus gali traukti vienatvė arba noras atsiriboti nuo kitų. Tai gali būti jums ne pats lengviausias mėnuo. Galite negauti norimo rezultato, o antroje mėnesio pusėje gali būti daugiau išbandymų nei pirmoje, bet nesijaudinkite, viskas praeis. Šis mėnuo jums labiau tinkamas ugdytis kantrybę ir darbui su savo vidumi. Nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos labiau saugokitės nelaimingų atsitikimų ir būkite dėmesingi.

Karjera. Jums gali tekti darbe dėti daugiau pastangų. Sėkmė gali ateiti tik po kovos. Aplinkybės gali versti ieškotis naujo darbo.

Finansai. Šio mėnesio antroje pusėje gali būti finansinių praradimų. Gali padidėti išlaidos būtiniausiems daiktams. Yra tikimybė, kad galite gauti paveldėjimą arba netikėtų pajamų.

Santykiai. Antroje mėnesio pusėje gali padidėti psichologinė įtampa šeimoje, kilti problemų. Santykiuose tikėtina didesnė ginčų tikimybė, todėl stenkitės į viską žiūrėti atlaidžiau.

Sveikata. Šį mėnesį jus gali varginti virškinimo sutrikimai. Labiau pasisaugokite, nes galite susižeisti.

Palankios dienos: 5, 7, 8, 12, 14 ,16, 17, 21 ir 25.

Nepalankios dienos: 9, 18, 24, 27 ir 31.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šį mėnesį gali padaugėti jūsų norų. Galite tikėtis sėkmės ir įgyvendinti savo planus. Antra mėnesio pusė galite būti palanki savęs realizacijai ir gabumų demonstracijai. Rugpjūčio mėnuo jums gali būti palankus realizuoti savo talentus ir savybes.

Karjera. Jei laukėte tinkamos progos pradėti savo verslą, tai rugpjūtis tam palankus metas. Jeigu ieškote darbo ir dedate pastangas įsidarbinti, tai jums gali pasisekti. Antroje mėnesio pusėje galite sulaukti pripažinimo, pagarbos ir įvertinimo.

Finansai. Šį mėnesį gali padidėti jūsų pajamos. Tačiau neskubėkite išlaidauti, jei nėra būtinybės.

Santykiai. Santykiuose gali būti nelengvas periodas nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos. Tomis dienomis gali padidėti rizika konfliktams, ginčams, todėl apsišarvuokite kantrybe iš anksto, kad nepasiduotumėte negatyvioms emocijoms.

Sveikata. Šis mėnuo jums gali būti palankus sveikatos srityje.

Palankios dienos: 1, 10, 17, 18 ,19, 24 ir 27.

Nepalankios dienos: 3, 12, 21, 26 ir 30.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Šį mėnesį stenkitės išlikti pozityvūs ir ramūs. Jūsų norai gali nesipildyti taip greitai, kaip jums norėtųsi, bet dėl to nepergyvenkite, nes būna laikas, kai kylate į viršų, ir būna, kai reikia palaukti. Kliūtis ir išbandymus turėtumėte įveikti antroje mėnesio pusėje.

Karjera. Šį mėnesį jūsų versle viskas gali judėti lėtai. Stenkitės daryti viską sąžiningai. Vadovai gali tikėtis paaukštinimo. Antroje mėnesio pusėje gali išaugti jūsų prestižas ir ištvermė. Galite sulaukti problemų iš savo priešų, bet tai laikina.

Finansai. Būkite atsargūs su savo finansais ir verčiau nerizikuokite. Jus gali stengtis apgauti, todėl niekam nedalinkite savo banko kortelių informacijos ir kitų savo asmeninių duomenų, bei daiktų.

Santykiai. Meilės santykiuose gali būti kivirčų ir pykčių. To priežastis dažnai gali būti jūsų grubi kalba, tad mokykitės rinktis žodžius, kuriuos sakote.

Sveikata. Moterims gali kentėti hormoninė sistema. Gali kankinti galvos skausmai ir problemos, susijusios su akimis. Skirkite daugiau laiko sau ir pabūkite ramioje aplinkoje.

Palankios dienos: 2, 3, 10, 12, 19, 20, 21, 25 ir 30.

Nepalankios dienos: 5, 13, 14, 23, 24 ir 28.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šis mėnuo labiau skirtas tiesos paieškoms ir savęs realizacijai. Tai palankus laikas pasistengti išreikšti save. Pirmoje mėnesio pusėje vertėtų vengti pradėti kažką naujo. Šis laikas gali atnešti daugiau iššūkių. Antroje mėnesio pusėje galite turėti daugiau pozityvo ir laimės.

Nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos jūsų namuose gali kilti konfliktų ir nemalonių situacijų, todėl tas dienas geriau praleisti atskirai nuo tų, su kuriais gali kilti konfliktai.

Karjera. Gali būti atidėliojimų darbe, tačiau rugpjūtis ne pats palankiausias metas keisti darbą. Geras laikas gali būti siekiantiems aukštojo mokslo. Darbe gali būti daugiau palankių galimybių antroje mėnesio pusėje.

Finansai. Šį mėnesį jūsų pajamos ir pelnas gali būti stabilus.

Santykiai. Vedybiniame gyvenime gali būti stabili situacija. Vienišiems gali būti nelengva sukurti rimtus santykius, rekomenduojama partnerius rinktis ne jausmais, o intelektu ir niekur neskubėti.

Sveikata. Jūsų sveikata šį mėnesį veikiausiai nesukels didelių rūpesčių. Daugiau ilsėkitės ir kaupkite jėgas.

Palankios dienos: 1, 4, 13, 19, 24, 27 ir 28.

Nepalankios dienos: 3, 7, 16, 25, 26 ir 30.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šį mėnesį aktyvesnis laikas jums gali būti pirmoje mėnesio pusėje. Antroje pusėje gali laukti daugiau išbandymų, tačiau gali padidėti jūsų valingumas ir pasitikėjimas savimi. Galite pradėti domėtis dvasiniais dalykais arba ezoterika.

Karjera. Darbe nevertėtų daryti didelių pokyčių. Tiesiog ir toliau po truputį dėkite pastangas, ir su laiku ateis norimas rezultatas.

Finansai. Galite norėti skolintis pinigų, imti paskolą, todėl jei tai didelė suma, prieš tai darydami pasitarkite su specialistais. Šį mėnesį vertėtų susilaikyti nuo rizikingų investicijų.

Santykiai. Santykiuose gali būti stabili padėtis antroje mėnesio pusėje. Iki tol venkite net ir nereikšmingų konfliktų.

Sveikata. Šį mėnesį vertėtų labiau saugoti sveikatą ir kaulus. Stenkitės maitintis sveikai, kad būtumėte žvalesni ir turėtumėte daugiau energijos.

Palankios dienos: 3, 7, 12, 16, 23, 25 ir 30.

Nepalankios dienos: 1, 9, 18, 19 ir 27.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Šį mėnesį būkite atsargūs vairuodami. Svarbius darbus vertėtų planuoti antroje mėnesio pusėje, nes tada būsite ryžtingesni. Gali tekti spręsti konfliktines situacijas, dėl kurių vėliau gailėsitės, todėl atsakingai rinkitės savo žodžius. Galite pradėti labiau domėtis dvasingumu ir savęs pažinimu.

Karjera. Darbe galite sulaukti vadovų palaikymo. Jeigu jūsų darbas susijęs su pavojingomis situacijomis, tai būkite atsargesni. Galite gauti papildomų užduočių arba naujas pareigas.

Finansai. Jūsų finansinė padėtis gali būti stabili. Tik šį mėnesį didesnės išlaidos gali būti papuošalams ir automobiliui.

Santykiai. Santykiuose gali būti daugiau nesutarimų pirmoje mėnesio pusėje. Antroje pusėje santykiuose galite norėti labiau įrodinėti savo tiesą, tačiau bus svarbu atsižvelgti ir į sutuoktinio nuomonę, nes jis gali būti teisus.

Sveikata. Būkite atsargesni, nes šį mėnesį didesnė tikimybė traumoms ir sužeidimams.

Palankios dienos: 1, 4, 9, 10, 17, 18,19, 26 ir 28.

Nepalankios dienos: 2, 7, 11, 21 ir 30.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Iki rugpjūčio vidurio galite būti labiau aktyvūs ir impulsyvūs. Antroje mėnesio pusėje bus palankus laikas investuoti į save ir savo kvalifikaciją. Gali norėtis kitiems išsakyti savo nepasitenkinimą, tai darykite išmintingai. Nevertėtų planuoti kažko svarbaus nuo rugpjūčio 13 iki 19 dienos.

Karjera. Šis mėnuo gali būti palankus dirbantiems administracinėje ir IT srityse. Gali būti pradėtas iki tol ilgai atidėliotas projektas arba darbas.

Finansai. Gali būti išlaidų naujiems daiktams. Vertėtų būti atsakingiems, jei planuojate skolintis, ir atsargiems, jei skolinsite pinigus. Šį mėnesį galite tikėtis pajamų iš įvairių šaltinių.

Santykiai. Santuokoje esantiems žmonėms gali būti palankus laikas. Stenkitės praleisti kartu daugiau gražių akimirkų.

Sveikata. Šį mėnesį labiau atkreipti dėmesį į savo sveikatą turėtų problemų su kraujo spaudimu turintys žmonės. Kiti būkite atsargūs ir nerizikuokite, kur galite susižeisti.

Palankios dienos: 2, 3, 7, 10 ,12, 19, 21, 27 ir 31.

Nepalankios dienos: 5, 9, 14, 23 ir 24.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius