Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 22 d.

Mažasis savaitgalis jau čia! O kokia jūsų nuotaika?
Linksmieji rutuliukai
Linksmieji rutuliukai / Fotolia nuotr.
Avinas
nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.

Šiandien bus daug įvairios, smulkios veiklos. Teks bendrauti su begale skirtingų žmonių, išgirsti daug nuomonių tuo pačiu klausimu. Nestigs apsukrumo ir iškalbos, tad diena tikrai linksma, su polėkiu. Įsisukę į darbų ir darbelių maratoną net nepastebėsite, kaip ateis darbo dienos pabaiga. Na o ketvirtadienio vakaras bus ne ką mažiau aktyvus ir linksmas. Tik pasistenkite per daug neprisižadėti, nes penktadienio ryte situacija atrodys visai kitaip.

Jautis
nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.

Šiandien galite sulaukti ne vieno rimto pasiūlymo imtis naujų darbų, projektų. Viskas skambės įtikinamai ir gana viliojančiai. Pagrindinė jūsų motyvacija šiuo metu bus finansinis aspektas. Pasistenkite apsispręsti ir atsakyti iki šiandienos vėlyvo vakaro. Vėliau prasidės painiava, didės klaidų, neteisingų pasirinkimų tikimybė. Nesuklysite, jei šį vakarą dėmesį skirsite antrajai pusei ar išsiruošite į romantišką pasimatymą.

Dvyniai
nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.

Tai, kas svarbiausia, suspėkite atlikti iki šio vakaro. Nors jau ir dieną pradėsite jausti Merkurijaus, kuris vakare ims judėti atbulai pasekmes. Viskas sulėtės, pasipils klaidos, svarbios dokumentacijos tvarkymas pradės strigti. Bendravimas irgi nebus toks sklandus, kaip norėtųsi. Atrodys, kad jūs ir kolegos kalbate skirtingomis kalbomis. Pasikaustykite kantrybe, tai tęsis dar kurį laiką...

Vėžys
nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.

Kad ir kas vyktų, kad ir kaip klostytųsi šiandienos įvykiai, pasistenkite nepasiduoti pesimizmui. Juk prieš aušrą visuomet būna tamsa. Tad ir šį kartą viskas praeis ir susidėlios į savo vietas. Šiandien geriausia būtų susikoncentruoti į darbus, ir mažiau dėmesio skirti asmeniniams santykiams. Jų narpliojimą atidėkite kitai, sėkmingesnei dienai. Vakaras vienareikšmiškai turėtų būti skirtas poilsiui ir giliam atsipalaidavimui.

Liūtas
nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.

Viskas, ką šiandien darysite dėl savo ateities, duos puikių vaisių. Ir labai tikėtina, jog nereikės laukti iki rudens, ko gero juos galėsite išvysti jau rytoj. Naudokitės sėkmingomis progomis, tačiau neprisiriškite prie aklos sėkmės. Laisvės tema taip pat bus labai svarbi šiandien. Gali atrodyti, jog aplinka ir aplinkiniai jus varžo. Neužrieskite nosies, nes vakarą teks leisti vieniems, o taip norėsis pasilinksminti.

Mergelė
nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.

Šiandien geras laikas ieškoti savirealizacijos būdų. Kolegos, draugai, artimieji bus geri patarėjai ketvirtadienį. Klauskite jų nuomonės, pasitarkite. Šiandien leiskite sau pabūti kiek lengvabūdžiais ir visko per daug nesureikšminkite. Vakare galite sugrįžti prie senų idėjų ar projektų ir suprasti, jog tai buvo šaunūs sumanymai, kuriuos verta pamėginti įgyvendinti.

Svarstyklės
nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.

Šiandien tikėtini nemaži svyravimai. Gali būti, jog jums reikės rinktis iš dviejų vienodai gerų pasiūlymų, variantų. Apsispręsti išties nebus lengva, o ir Merkurijus tapęs retrogradiniu nepalengvins jums šios užduoties. Atmetus būtinybę rinktis, tai smagi diena Svarstyklių zodiako ženklo atstovams. Iš esmės tinkama visoms veikloms, viskas turėtų puikiai sektis.

Skorpionas
nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.

Darbai strigs, susitarimai bus vilkinami, tad būtinai turėkite planą B. Jo tikrai prireiks. Labai nepalankus metas sutartims pasirašinėti, viską tikrinkite po kelis kartus. Tikėtina, jog susitarimų sąlygos bus keičiamos, greičiausiai ne jūsų naudai. Asmeniniame gyvenime trokšite stabilumo, deja, ir čia galimos permainos ir ne pačios maloniausios staigmenos.

Šaulys
nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.

Šiandien labai svarbu bus išlikti etiškiems, diplomatiškiems. Netaktiškas elgesys brangiai kainuos Šaulio zodiako ženklo atstovams. Kalba eina ne tik apie moralinius, bet ir apie finansinius nuostolius. Šiandien gali kilti minčių apie nuosavą verslą ar individualią veiklą. Planuoti, ieškoti bendraminčių diena tikrai tinkama, bet dar kiek palaukite prieš imdamiesi konkrečių veiksmų.

Ožiaragis
nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.

Šiandien visiems labai imponuos jūsų kruopštumas, profesionalumas ir pareigos jausmas. Tai prigimtinės Ožiaragio zodiako ženklo atstovų savybės, tad nebus sunku jomis pasinaudoti. Tiesa, šiandien kiek sunkiau seksis susikoncentruoti ir ilgiau išlaikyti dėmesį ties kažkokiu konkrečiu darbu. Galite pasirinkti kelias svarbias užduotis ir dirbti ties jomis pakaitomis. Tokiu būdu darbai šiandien eisis daug sklandžiau.

Vandenis
nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.

Savo pačių nuostabai, meilės reikalai šiandien rūpės labiau už draugus, ar pasisėdėjimus su bendraminčiais. Visą dėmesį norėsis skirti savo antrąjai pusei, būsite itin romantiški ir kūrybingi. Vieniši Vandeniai supras, ko jiems gyvenime labiausiai trūksta ir ims intensyviau ieškoti gyvenimo partnerių. Vakarą greičiausiai leisite romantiškame pasimatyme arba internetinėje pažinčių svetainėje.

Žuvys
nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.

Galvoje suksis daugybė šeimyninių ir buitinių rūpesčių. Norėsis kuo greičiau grįžti namo ir spręsti šiuos klausimus. Darbai ir atliekamų užduočių kokybė jums rūpės mažiausiai ketvirtadienį. Daugiau dėmesio šiandien skirkite vyriausiems šeimos nariams. Jei negalite jų aplankyti, tai bent jau paskambinkite, išreikškite savo dėkingumą, pasiūlykite pagalbą.

Horoskopą sudarė astrologė Viktorija Greviškienė („Astrologija ir gyvenimas“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius