Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

3 įdomios vietos netoli Vilniaus, kur nereikės bendrauti su žmonėmis

Daugumai atostogos pasibaigė, bet tai nereiškia, kad kartu ir noras keliauti. Dabar tiesiog reikės rinktis trumpesnes ir kompaktiškesnes keliones po Lietuvą – kad ir pusdienio. Ką įdomaus ir dar nematyto galima pamatyti šalia Vilniaus?
3 įdomios vietos netoli Vilniaus, kur nereikės bendrauti su žmonėmis
3 įdomios vietos netoli Vilniaus, kur nereikės bendrauti su žmonėmis

Po vasaros klajonių visiems grįžus į namus, tikėtina, kad tokios populiarios vietos aplink Vilnių kaip Šilėnų ar Varnikų pažintiniai takai ir vėl atrodys kaip Geležinio vilko gatvė piko metu.

Gal ir derėtų priminti, kad dėl tebesitęsiančios pandemijos reikėtų laikytis atstumo nuo kitų žmonių, bet man savaitgaliais jo norisi ir ne tik dėl COVID-19. Tad kur vykti tuomet?

Santakos geležinkelio tiltas (+kabantis)

Nuo Vilniaus iki Pabradės galima rasti bent 5 „beždžionių“ tiltus. Tvirčiausias ir stabiliausias ištemptas per Žeimeną prie Santakos sodų bendrijos. Nieko ekstremalaus, bet tai kartu ir didelis pliusas nemėgstantiems aukščio ir vertinantiems tvirtesnį pagrindą po kojomis.

Įdomesnę vietą už šį tiltą rasite paėjėję vos kelias minutes takeliu. Neries krantus čia sujungia įspūdingai atrodantis senasis geležinkelio tiltas, virš upės ištiesęs plienines arkas.

Itin fotogeniškai atrodantis senasis tiltas jau kelias dešimtis metų nebenaudojamas, paliktas surūdijimui. Traukiniai dabar važiuoja visai šalia jo prisiglaudusiu naujuoju tiltu, kuris gal ir neturi industrinio paveldo žavesio, bet bent jau yra saugesnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius