-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ skelbia 4 naujas kryptis iš Vilniaus

Latvijos oro linijų bendrovė „Air Baltic“ pranešime žiniasklaidai informuoja apie 2023 m. vasaros sezono pradžią ir siūlo keturias naujas kryptis iš Vilniaus. Šiais metais bendrovė skraidins į tokias naujas poilsio kryptis kaip Malaga (Ispanija), Palma de Maljorka (Ispanija), Nica (Prancūzija) ir Heraklionas (Graikija). Pirmasis skrydis iš Vilniaus į Malagą įvyko šiandien, 2023 m. gegužės 2 d.
Air Baltic
Air Baltic / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Siekiame savo klientams užtikrinti sklandų keliavimą ir gerinti susisiekimą su mūsų gimtaisiais miestais Baltijos šalyse ir iš jų. Pradėdami vasaros skrydžių sezoną iš Vilniaus keturiomis naujomis vasaros kryptimis, džiaugiamės galėdami suteikti savo keleiviams dar daugiau galimybių. Esame dėkingi savo partneriams, įskaitant Vilniaus oro uostą, už svarų indėlį ir bendradarbiavimą. Be to, šį vasaros sezoną Vilniuje bazuojasi papildomi mūsų bendrovės orlaiviai, o dėl augančio keleivių skaičiaus džiaugiamės, kad mūsų rinkos dalis Vilniuje ir toliau auga“, – teigia „Air Baltic“ tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas.

„Latvijos oro linijų bendrovė yra svarbus ir ilgalaikis Lietuvos oro uostų partneris. Labai džiaugiamės, kad ji aiškiai akcentuoja tolesnius planus investuoti į Vilniaus oro uostą ir tuo pačiu gerinti susisiekimo galimybes Lietuvos keliautojams. Šios įmonės rinkos dalis Lietuvoje auga, o tai reiškia, kad mūsų vietiniai keleiviai vis labiau vertina patogias galimybes keliauti oro bendrovės siūlomais maršrutais ir aukštą jų paslaugų lygį“, – pastebi Lietuvos oro uostų maršrutų plėtros vadovas Tomas Zitikis.

Skrydžiai iš Vilniaus į Malagą truks 4 valandas ir 30 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius