Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nevažiuokit visi į Olando kepurę: mažiau lankomos, bet gražios ir įdomios vietos pajūryje

Leidus ir vėl laisvai judėti tarp savivaldybių, o savaitgaliui žadant atsargiai pavasarišką orą, pajūris neabejotinai sulauks daug poilsiautojų. Bent dienai ar dviem juk taip norisi pažvelgti į pasiilgtą jūrą, pakvėpuoti gaiviu pakrantės oru. Bet nepamirškime, kad pandeminė situacija Lietuvoje vis dar labai sudėtinga, tad net ir gryname ore reikia laikytis atstumų nuo kitų žmonių. Kur tą padaryti būtų lengviau nei Olando kepurėje, Birutės parke ar ant Palangos tilto?
Itališkas vaizdelis
Itališkas vaizdelis / visitneringa.lt nuotr.

Melnragės parkas

Rudenį Klaipėda pristatė naujovę – dar vieną poilsio erdvę Pirmojoje Melnragėje. Poilsiautojams čia nutiesti nauji pėsčiųjų takai, saulėlydžius jie palydėti gali ilsėdamiesi gultuose ant smėlio, be to, gali naudotis iškylų stalais. „Tokios infrastruktūros iki šiol neteko matyti nė viename Klaipėdos paplūdimyje“, – skelbė miesto savivaldybė.

Taip pat įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, apšvietimas, nauji suoliukai, šiukšliadėžės, išgenėti seni ir pasodinti nauji želdiniai. Melnragės parko teritorija yra pritaikyta ir žmonėms su negalia.

Daugiau informacijos čia.

Baltų mitologijos parkas

Roland Senkevič nuotr./Baltų Mitologijos parkas
Roland Senkevič nuotr./Baltų Mitologijos parkas

Sausdravų kaime įkurtas Baltų mitologijos parkas – tai puiki ir labai įdomi vieta visos šeimos judriam laisvalaikiui. Baltų mitologijos parkas yra pirmasis ir vienintelis objektas Lietuvoje, kuriame galima susipažinti su visa baltų tautų pirmykštės mitologijos sandara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius