-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ atidaro 21-ąją bazę bei siūlo 3 naujas kryptis

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ atidarė jau 21-ąją bazę – šį kartą Liubline, Lenkijoje. Nuo šių metų rugsėjo 14 d. čia bus laikomas naujas „Airbus A320“ tipo orlaivis ir didinamos regioninės paslaugos. Iš Liublino 3 kartus per savaitę keleiviai bus skraidinami į Briuselio Šarlerua, Donkasterio Šefildo ir Glazgo oro uostus. Dažnės ir populiariausi skrydžiai iš Liublino oro uosto į Londono Lutono ir Oslo Torpo oro uostus.
„Wizz Air“ lėktuvas
„Wizz Air“ lėktuvas / Bendrovės nuotr.

Nauja oro linijų kompanijos bazė – jau 6-toji Lenkijoje. Su nauju orlaiviu „Wizz Air“ skrydžių skaičių iš Liublino padidins iki 6, o metinis keleivių skaičiaus augimas iš oro uosto sieks 115 proc.

Oro linijų bendrovė tikisi, kad plečiama žemų sąnaudų kelionių rinka Lenkijoje sukurs ir naujų darbo vietų vietinės aviacijos ir turizmo sektoriuose, didins verslo partnerių skaičių, o keleiviai turės daugiau galimybių įsigyti bilietų patraukliomis kainomis.

„2004 metais „Wizz Air“ įvykdė pirmąjį skrydį iš Lenkijos. Džiaugiamės, kad per 11 metų įgijome keleivių pasitikėjimą ir lojalumą.

Įtraukdami Lenkijos oro uostus į savo skrydžių tinklą mes nuolat plečiame savo paslaugas, tad nauja bazė – tai dar vienas mūsų įsipareigojimas šaliai.

Liublino oro uostas mūsų veiklos žemėlapyje atsirado 2012 metais, šiandien tai – jau šeštas Lenkijos oro uostas, kuriame yra mūsų bazė. Nekantraujame, kada galėsime pasveikinti keleivius lėktuve“, – sako „Wizz Air“ komercijos vadovas Gyorgyjus Abranas.

Be naujų skrydžių iš Liublino, „Wizz Air“ taip pat pristato ir naują maršrutą iš Vroclavo į Stokholmo Skavstos oro uostą, o skrydis iš Poznanės į Milano Bergamo oro uostus bus vykdomas visus metus. Šie skrydžiai prasidės nuo šių metų rugsėjo 15 dienos.

Balandžio 2-ąją bendrovė pristatė ir dar vieną naujovę – keleiviams bus automatiškai priskiriamos sėdimos vietos. Jei paskirtos vietos netenkins, už papildomą mokestį bus galima pasirinkti norimas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius