-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 19

15min startuoja iniciatyva „Šiemet buvau geras“: ieškome geradarių, kurie padeda kitiems

Visuomenėje įprasta manyti, kad geri darbai daromi tyliai, kad nereikia jų viešinti, girtis, lyg pagarsinus gerą darbą jo svoris ir reikalingumas sumažėtų. 15min kviečia savo skaitytojus dalintis gerais darbais – juk pasidalinus džiaugsmu, gėriu, jo padvigubėja. Pagausinkime gerumo, kad ta šiluma paliestų kuo daugiau širdžių!
Vaikai
Vaikai / 123RF.com nuotr.

15min šiuo projektu skatina žmones būti socialiai atsakingus bei gali įvardinti savo žmones, darančius gerus darbus: štai Salomėja dirba savanore „Vaikų linijoje“, Inga viešėdama pajūryje nuolat surenka pilnus maišus plastiko šiukšlių, Žilvinas reguliariai duoda kraujo...

„Gerumo yra aplink, tik mes dažnai jį priimame kaip savaime suprantamą reiškinį. O daryti gera – tai ir yra tas žmogiškasis stebuklas. Padėdami kitiems, darydami gerus darbus, mes rodome ir rūpestį šalia esančiu, ir meilę, ir atjautą, ir supratimą, ir, žinoma, patys tampame geresni“, – teigia 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Vakarais mezgate kojinaites neišnešiotiems kūdikiams? O gal keliskart per savaitę aplankote vienišą kaimynę ir jai nunešate pirkinių krepšius, pilnus maisto? O gal su draugais sunkiai sergantiems vaikams rengiate koncertus ar vaidinimus? Vaišinate pyragais skurdžiai gyvenančias šeimas? Parašykite, pasidalinkite savo gerais darbais, kuriuos jūs darote nuolat, visus metus.

O jeigu žinote, kad šalia jūsų gyvena geroji fėja ar gerasis naminukas, bet jis yra per daug kuklus, kad pats pasigirtų, parašykite mums apie jį – mes susisieksime ir pakalbinsime. Anketą rasite žemiau arba rašykite el.paštu buvaugeras@15min.lt (klausimynas galioja toks kaip anketoje – vardas, pavardė, telefonas, trumpas gero darbo aprašymas ir nuotraukos arba video).

Apie iniciatyvą „Šiemet buvau geras“ galite pranešti, istorijas bei jų herojus siūlyti iki š. m. gruodžio 16 d. Atrinktas istorijas su jų geradariais skelbsime 15min portale.

Taigi – ar šiemet buvai geras?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius