TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš mados neišeinantis drabužis, kuris derinamas net ir prie šortų

„Mada yra tokia įdomi būtent dėl to, kad ji iš naujo atrandama. Svarbiausia yra susitelkti į tokius drabužius, kurie lieka ištikimi jūsų asmeniniam stiliui ir nerizikuoja būti dėvimi tik kartą, o paskui išmesti. Atsižvelgdama į tai, galvojau apie tendencijas, kurios šią vasarą vis iškyla, ir pirmąją jų pasirinkau liemenę“, – whowhatwear.co.uk rašo pirkimų redaktorė Remy Farrell.
Gatvės stilius: liemenė
Gatvės stilius: liemenė / Vida Press ir „Scanpix“/SIPA nuotr.

„Atleisčiau jums, jei pamačius liemenę užklumpa praėjusio amžiaus septintojo dešimtmečio prisiminimai, bet tai ne Siennos Miller ir Kate Moss bohemiška festivalio apranga. Į šį drabužį žiūriu kaip į įdomesnę alternatyvą įprastiems vasaros sezono pasirinkimams, ypač, kai per šilta dėvėti švarkus ar net marškinius, – sako R.Farrell.

– Nuo tada, kai pradėjau dėvėti trijų dalių kostiumus, supratau, koks universalus drabužis yra liemenė – jis tinka prie tiesaus kirpimo džinsų ir basučių, kol oras šiltesnis, o kai atvės – rudenį – bus galima vilktis švarką ir lietpaltį. Einant į šventę ar kokį renginį, prie liemenės galima derinti kostiumines ar kitas puošnesnes kelnes.

Šiuo metu gatvėse galima pamatyti daug liemenių, jų galima rasti ir įvairiose parduotuvėse, tačiau ieškodamos jų pasivaikščiokite ir po vyriškus skyrius. Daug didesnė tikimybė, kad rasite gražiai pasiūtą modelį už priimtiną kainą (gali tekti šiek tiek paeksperimentuoti su dydžiais).“

Kad būtų daugiau įkvėpimo, pasižvalgykite, kaip liemenes derina madai ir stiliui neabejingos moterys.

Vienas variantų – liemenė, plačios kelnės ir sportbačiai. Priderinate rankinę, akinius nuo saulės – ir puikus vasariškas įvaizdis kiek vėsesnę dieną.

Antra idėja – lininis liemenės ir kelnių kostiumas. Gali būti šviesių atspalvių – atrodo lengviau, vasariškiau, tačiau gali būti ir tamsių, jei tik jie jums arčiau širdies. Derinkite su atviromis lygiapadėmis basutėmis arba įsispiriamomis šlepetėmis.

Trečias pasiūlymas – liemenės ir kelnių kostiumas iš bet kurio kito audinio. Gali būti vienspalvis arba margintas dryžiais. Taip pat labai tiks lygiapadės basutės, įsispiriamos šlepetės ar net sportbačiai.

Vasara neįsivaizduojama be sijonų ir šortų. Taigi ketvirtas variantas – liemenė ir trumpi ar ilgesni šortai. Jie gali būti įvairaus audinio, taip pat ir džinsiniai ar lininiai.

Vida Press nuotr./„Saint Laurent“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
Vida Press nuotr./„Saint Laurent“ 2020 pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Labai stilingai atrodys ir, tarkime, ilgesnių džinsinių šortų bei padidinto dydžio šviesaus atspalvio ilgesnės liemenės derinys.

Penktas pasiūlymas – liemenė ir sijonas. Galite susikurti puikų vasarinį derinuką, tinkamą ir darbui – to paties audinio tinkamo ilgio (jei kalbame apie darbą) sijonas ir liemenė, priderintos lygiapadės ar žemakulnės basutės ar bateliai.

Na, ir kaip be džinsų. Juk tai drabužis, kurį dėvime ištisus metus. Tad dar vienas variantas – liemenė ir džinsai. Prieš šio derinio tiks lygiapadės, kulną ar platformą turinčios basutės ir pintas krepšys.

Nors kalbame apie kostiuminę liemenę, ji nebūtinai turi būti tokio audinio. Puikiai tiks ir linas, ir džinsas. Ji taip pat gali būti ilgesnė, padidinto dydžio. Rinkitės tą, kuri labiausiai atitinka jūsų stilių, ir derinkite taip, kad išreikštumėte save.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius