-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausių palaidinių 5-ukas: kokias rinktis ir prie ko jas derinti?

Apnuoginti pečiai, o gal pūstos rankovės? Lengvo audinio, laisvesnio stiliaus gėlėta, o gal vienspalvė sujuosiama? Kiekvieną vasarą norisi ko nors naujo, lengvo, romantiško. Šis sezonas tam labai tinkamas – ir oro, ir tendencijų atžvilgiu. Stilistė Mingailė Skuodytė išrinko 5 madingiausias šios vasaros palaidines – kviečiame pasižvalgyti.
Vasaros stilius
Vasaros stilius / 123RF.com nuotr.

Trumpos pūstos rankovės

„Pūstų rankovių mada jau seniai matoma, šį kartą – ji tokia kantri stiliaus. Šį sezoną madingos palaidinės trumpomis pūstomis rankovėmis – tokios, kur rankoves nusmaukus žemyn galime apnuoginti pečius, trumpos, kartais net croptop, ir įliemenuotos“, – sakė stilistė.

net-a-porter.com nuotr./Palaidinė
net-a-porter.com nuotr./Palaidinė

Tokios palaidinės, pasak M.Skuodytės, ypač tinka prie vasarinių šviesesnių džinsų arba prie midi lengvo sijono.

Asimetriškos rankovės

„Labai populiari nauja tendencija – neproporcingos rankovės, kur vienas petys visai apnuogintas arba tiesiog skirtingai uždengtas. Dažnai tokios palaidinės yra kietesnių formų, įliemenuotos, neilgos“, – sakė stilistė.

Tokios palaidinės, pašnekovės teigimu, dažniausiai yra puošnesnės, elegantiškesnės, jas galima derinti su elegantiškomis kelnėmis – prigludusiomis ar plačiomis, arba tiesių formų sijonu.

Sujuosiama

Tai palaidinė, primenanti chalatėlį – ji ilgesnė, sujuosiama per liemenį, turinti gilesnę V formos iškirptę, dažnai platesnėmis rankovėmis, vienspalvė.

„Ši palaidinė primena marškinius, todėl ją galima derinti prie platėjančių ar plačių kelnių aukštu liemeniu“, – patarė stilistė.

Tarsi apatiniai marškinėliai

Jau senokai apatinis trikotažas tapo madingas ir toks tebėra šiandien. Pasak M.Skuodytės, vis dar labai populiaru apatinės palaidinės tipo marškinėliai – lengvo, šiek tiek blizgaus audinio, siauromis petnešėlėmis, nėriniais puošta dekoltė arba apačia.

Tokią palaidinę stilistė rekomenduoja derinti prie elegantiškesnių kelnių ir dėvėti po švarku, tačiau ji gali puikiai atrodyti ir prie kasdienių džinsų – suteiks jiems labiau vakarinį įvaizdį.

Glaustinukė

Kaip sakė stilistė, tai vienas tų drabužių, kurie visada egzistuoja. Tarsi labiau apatinis, bet šiuo metu visiškai prilygstantis viršutiniam. Dažniausiai jos – vienspalvės, siauromis petnešėlėmis, bet gali turėti ir rankoves ar aukštą apykaklę.

„Idealiai tinka prie visų drabužių aukštu liemeniu. Madingas derinys – ryški glaustinukė ir kelnės ar šortai aukštu liemeniu“, – patarė M.Skuodytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius