Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mimikos raukšlės tarp antakių: kaip jas panaikinti?

„Zona tarp antakių atspindi mūsų reiškiamas emocijas: susirūpinimą, klausymą, nustebimą ir pan., be to, prie gilesnių raukšlių šioje vietoje prisideda ir saulė“, – sako veido mankštų, savimasažų ir kitų manualinių technikų specialistė Viktorija Baltramiejūnienė. Drauge su ja tęsiame praėjusią savaitę pradėtą ciklą „Kaip gimsta raukšlės?“, ir šį kartą kalbame apie tai, kas gali padėti panaikinti mimikos raukšles, esančias zonoje tarp antakių.
Viktorija Baltramiejūnienė
Viktorija Baltramiejūnienė / Stop kadras

„Zonoje tarp antakių esančias vertikalias raukšles formuoja raumenys, suraukiantys ir pakeliantys antakius – tai reiškia, kad jie yra naudojami per dažnai“, – vaizdo įraše apie tai, kaip veikia raumenų grupė ir formuojasi raukšlės, aiškina V.Baltramiejūnienė.

Kaip su tuo kovoti? „Būtina atpalaiduoti raumenis, juos suminkštinti“, – teigia veido mankštų trenerė ir siūlo tris pratimus, kuriuos atliekant nuosekliai ir sąžiningai galima pasiekti puikių rezultatų.

VIDEO: Mimikos raukšlės tarp antakių: kaip jas panaikinti?

Pirmas pratimas. „Lygintuvėlis“

  • Sudedate pirštų pagalvėles ant raukšlės, įspaudžiate ir 2 mm patempiate į šoną.
  • Pirštais raukšlės vertikale pakylate truputį aukščiau ir pakartojate tą patį pratimą.
  • Tokiais žingsneliais reikia apeiti visas zonos tarp antakių vertikalias raukšles po vieną kartą.

Kaip matote vaizdo įraše, šiam pratimui atlikti ilgi nagai išties trukdytų. Taip, galite juos pasitrumpinti arba tiesiog galite daryti kitą pratimą – žiūrėkite žemiau.

Antras pratimas. „Antakių žnaibymas“

  • Pirštų pagalvėlėmis du kartus įspauskite audinius zonoje tarp antakių. V.Baltramiejūnienė įspėja, kad atliekant šį pratimą nereikia persistengti, nes neturi skaudėti.
  • Pirštais suimkite antarkių pradžią ir dukart suspauskite. Po šio pratimo suėmus antakių pradžią lengvai timptelkite audinius į šonus ir 3 sekundes palaikykite.
  • Tą patį veiksmą pakartokite dar tris kartus – einant per visą antakių lanką. Kitaip tariant, iš viso yra penki žingsniai, pradedant zona tarp antakių ir baigiant antakių pabaiga. Šį pratimą reikia atlikti tris kartus. Kad suprastumėte, kaip tinkamai jį daryti, pažiūrėkite vaizdo įrašą.

Kaip sako V.Baltramiejūnienė, galima daryti abu pratimus, galima juos kaitalioti, svarbiausia – atlikti juos kuo dažniau, kad pasiektumėte norimo rezultato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius