Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelio H.Klum grožio paslaptys: sveika mityba, sportas ir ištikimybė mėgstamai kosmetikai

Vienas žymiausių veidų mados pasaulyje – 44-erių vokiečių ir amerikiečių supermodelis, „Victoria's Secret“ angelas Heidi Klum – sako, kad neturi jokios grožio rutinos ir tūkstančio priemonių savo vonioje. Jos prioritetas – subalansuota mityba ir bėgiojimas.
Heidi Klum
Heidi Klum / Vida Press nuotr.

Pažvelgus į keturių vaikų mamą sunku patikėti, kad ji kasdien nelepina savęs įvairiomis grožio procedūromis. Kita vertus, ji praktikuoja tai, kas iš tiesų lemia visą grožį – renkasi sveiką maistą, geria daug vandens ir vis dar randa įkvėpimo bėgioti.

Trumpai apie nuostabius plaukus, kūno priežiūros priemones, mitybą ir sportą iš pačios Heidi lūpų.

Apie plaukus

Supermodelio stilistės pastebėjimu, Heidi plaukai labai sveiki ir elastingi, todėl net silpniausios garbanos tampa stiprios ir puikiai laikosi. Tiesa, portalui vogue.com H.Klum yra sakiusi, kad savo plaukams neskiria jokios ypatingos priežiūros. Tik kas tris savaites pašviesina šaknis, nes yra brunetė, o ne blondinė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum
AFP/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum

Ji teigė nenaudojanti ir jokių papildomų priemonių savo plaukų grožiui puoselėti, tik savo mėgstamą „Clear Scalp & Hair Therapy“ produkciją – šampūną ir kondicionierių pažeistiems ir dažytiems plaukams.

Apie veido ir kūno priežiūrą

Supermodelis teigia nemėgstanti apsikrauti daugybe grožio priemonių. Kaip pati sako, jei atrandi ką nors, kas tinka, tai ir naudoji.

„Neturiu tūkstančių produktų savo vonioje. Esu labai paprasta – jei atrandu tai, kas man patinka, ties tuo ir apsistoju“, – sako H.Klum.

Supermodelis pripažįsta – kai turi laisvą nuo darbų dieną, ji nekankina savo veido odos makiažais. „Neturiu tonų kremų ir masiškai šių priemonių nenaudoju. Leidžiu odai pailsėti“, – teigia moteris.

Ji mėgsta Mario Badescu kūno priežiūros liniją – naudoja drėkinamąjį pasukų kremą, anksčiau buvo pamėgusi tos pačios linijos „Summer Shine“ kūno pienelį. Kai dėvi ką nors trumpo, kojoms naudoja „Sally Hansen's Airbrush Legs Makeup“ atspalvį suteikiantį purškiklį.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum
AFP/„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum

Apie sportą

Daugelis moterų sportuoti ima tik vasarą, kol reikia palaikyti formą einant į paplūdimį. H.Klum fotosesijos tęsiasi ištisus metus, todėl ji bėgioja nuolat. Kaip pati sako, mėgsta įsivaizduoti, kad bikinio sezonas tęsiasi ištisus metus.

„Mano mėgstamiausia treniruotė yra ilgas bėgimas keliu, besitęsiančiu palei Hudsono upę Niujorke. Tai labai gražus kelias, visada jautiesi apsupta nuostabios bendruomenės. Kas rytą matau bėgiojančius tuos pačius žmones, jie įkvepia mane nesustoti. Prie to prisideda ir kelio gale laukianti „Starbucks“ kava“, – „Glamour“ yra sakiusi H.Klum.

Vida Press nuotr./Heidi Klum
Vida Press nuotr./Heidi Klum

Apie mitybą

Visi žinome, kad vandenį gerti sveika ir būtina. H.Klum ne tik žino, bet ir puikiai tai praktikuoja. Ji geria daug vandens ir renkasi subalansuotą mitybą. Valgo mažai perdirbtą maistą, renkasi liesus baltymus – žuvį, vištieną, pluoštines pupeles, salotas, sveikų riebalų gauna iš avokadų, cukraus vartoja labai mažai.

Ji neslepia mėgstanti angliavandenius – gruzdintas bulvytes, makaronus ir panašų maistą. Tačiau stengiasi atsispirti pagundai ir valgyti sveikesnį maistą. Kas rytą ji plaka vaisių ir morkų glotnučius. Gamina juos sveikus, natūralius, be jokių priedų.

Supermodelis nepiktnaudžiauja ir alkoholiu, nes jis nėra sveika ir turi daug kalorijų. Tačiau retkarčiais išgeria taurę vyno ar karštą vasaros dieną – alaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius