-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Supermodelis Elle Macpherson – apie tai, kas padeda puoselėti puikią išvaizdą

Žvelgiant į puikiai atrodančias Holivudo žvaigždes ir supermodelius nesinori tikėti, kad visas jų matomas grožis nepaliestas tam tikrų kosmetinių procedūrų. Kita vertus, kiekvieno žmogaus reikalas, kokiais būdais ir priemonėmis jis puoselėja grožį ar stengiasi išsaugoti jaunystę. Kad ir ką kalbėtų aplinkiniai, 54-erių australų supermodelis Elle Macpherson teigia plastinių operacijų nesidariusi, nes vertina natūralų grožį.
Elle Macpherson
Elle Macpherson / Vida Press nuotr.

Beverli Hilso plastikos chirurgas dr. Randalas Haworth'as Dailymail.co.uk teigė tikintis, kad nepriekaištinga supermodelio išvaizda yra keleto kosmetinių grožio procedūrų pasekmė. Tiesa, pati Elle neigia kada nors dariusis plastines operacijas, nes jai svarbus natūralus grožis.

Tačiau prieš porą metų duodama interviu žurnalui „People“ pripažino, kad buvo laikas, kai stengėsi kovoti su raukšlėmis ir tam buvo pasitelktos jų „užpildymo“ procedūros. „Bet pamačiau, kad tai neveikia, tad nusprendžiau palikti viską likimo valiai tiek, kiek galiu“, – yra sakiusi E.Macpherson.

Vida Press nuotr./Elle Macpherson
Vida Press nuotr./Elle Macpherson

Kalbėdama apie tai, kas leidžia palaikyti gerą išvaizdą, tąkart ji užsiminė, kad kasdien geria vadinamąjį žaliajį vitaminų, mineralų kokteilį (angl. „Green powder“), taip pat proteinų kokteilį (angl. „Protein powder“) ir 3 litrus vandens.

O žemiau – apie tai, kokia yra kasdienė E.Macpherson grožio rutina, ir ką ji vadina pagrindine savo grožio formule.

Kūno priežiūra. Supermodelis dieną pradeda kūno masažu, naudodama specialų sausą šepetį, rašo Vogue.com.au. Kaip pati sako, ši procedūra teigiamai veikia limfinę sistemą. Paskui mėgaujasi šiltu, o pabaigai – šaltu dušu. Po maudynių kūno odą lepina ekologišku drėkinamuoju kremu ir niekada nepamiršta apsauginio kremo nuo saulės.

Veido priežiūra. Ji taip pat skiria ypatingą dėmesį veido odai. Kiekvieną rytą prausia jį glikolio rūgšties turinčiu plovikliu, naudoja šveitiklį ir galiausiai tepa drėkinamąjį kremą. Po visų rytinių vonios procedūrų laukia makiažas, tačiau E.Macpherson šioje vietoje nepersistengia – vertina kuo natūralesnę išvaizdą.

Grožio formulė. Didžiausia savo grožio paslaptimi supermodelis vadina miegą. O ruošdamasi į lovą ji atlieka tam tikrą ritualą, kad miegas būtų kuo geresnis. „Susikuriu ramią erdvę, vilkiu labai plonos medvilnės pižamą, jei apskritai ką nors vilkiu, kambarį ir pagalves išpurškiu specialia miegui gerinti skirta dulksna (angl. „Sleep Well mist“). Tai nuostabi priemonė, malonaus kvapo, kurį suteikia tokie eteriniai aliejai kaip levandų“, – pasakoja moteris.

Dar vienas jos vakarinių ritualų – puodelis arbatos. „Visada pasidarau puodelį arbatos iš savo japoniškų arbatų rinkinio. Geriu „Sleep Welle Calming Fortifying“ arbatą, į jos sudėtį įeina valerijonų šaknys, apyniai ir kalpokės. Tai trunka tik dešimt minučių ir yra puikus laikas sau. Ši arbata padeda man nurimti“, – sako E.Macpherson.

Dar viena priežastis, leidžianti jai puikiai išsimiegoti ir pailsėti, yra tai, kad prieš miegą ji nesinaudoja jokiais elektroniniais prietaisais. Vietoj telefono, kompiuterio ar televizoriaus ji mieliau skaito knygą, ypač, kaip pati teigė, mėgsta autobiografijas.

Prieš gesindama šviesą pasitepa kremu paakius, o lūpas palepina drėkinamuoju balzamu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius