-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 spalvų kombinacijos, kurios drabužių derinius paverčia dar stilingesniais

Spalvos į kasdienį gyvenimą tikrai įneša gerų emocijų, o pavasarį net prisiekusios juodos spalvos gerbėjos kartais užsimano paeksperimentuoti ir jomis pažaisti. Spalvų institutas „Pantone“ šiųmete spalva išrinko koralinę, tačiau ir be jos turime visą paletę, vertą mūsų dėmesio. Taigi kokias spalvas derinti šį pavasarį?
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Mėlyna ir blanki, kreminė gelsva

Blanki, kreminė gelsva yra netikėčiausia spalva, kalbant apie šiųmetes spalvų tendencijas, rašo whowhatwear.co.uk, tačiau būtent ji šiemet yra tarp madingiausių. Jei nesate tikra, kaip geriausiai galėtumėte ją pritaikyti savo garderobe, galite pasekti stilingas asmenybes ir pasisemti įkvėpimo. O jos šį atspalvį derina pasitelkusios mėlyną ir jos variacijas.

Ruda ir smėlinė

Sakoma, kad pats prabangiausias šių metų derinys – rudos ir ekru spalvos. Ekru – nebalinto lino ar šilko, šviesios smėlio ar gelsvos atspalvis. Ruda – spalva, kurios daugelis privengia, tačiau kaštoniniai marškinėliai ar rankinė, derinami su šviesaus smėlio atspalvio kostiumu ar kitais drabužiais, atrodo labai stilingai.

Oranžinė ir žalia

Galbūt šių spalvų derinys gali kiek gąsdinti, bet, oranžinė tikrai puikiai papildo žalią. Jei vilkite žalsvo atspalvio kelnių kostiumą ar raštuotą suknelę, oranžinis aksesuaras – diržas ar akiniai nuo saulės – taps puikiu prieskoniu.

O galbūt vilkėsite žalias kelnes ar sijoną ir priderinsite oranžinę viršutinę dalį – palaidinę ar megztinį.

Rožinė ir ruda

Gražia viena su kita žaidžiančios rožinė ir ruda spalvos. Vėsesniu oru galite derinti ir kiek šiltesnius drabužius, o vasarą – sukneles, palaidines, sijonus su avalyne, rankinėmis ar kitais aksesuarais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius