-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vyrų mados savaitė“ žada provokuojančią uždarymo programą

Pastaraisiais dešimtmečiais pastebime, kad madų šou pristatymai jau nebėra paprastas modelių ėjimas podiumu – tai choreografijos, scenografijos, dizaino ir specialiųjų efektų mini spektakliai. Net ir modernusis šokis gali tapti mados pasaulio dalimi, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Baltijos baleto teatro pasirodymas
Baltijos baleto teatro pasirodymas / Organizatorių nuotr.

Baltijos baleto teatro režisierė Marija Simona Šimulynaitė pristato penktadienį vyksiančio „Vyrų mados savaitės“ uždarymo šou ir sako: „Šokis ir mada mano kūryboje yra neatsiejami, be jų negalėtų vystytis mano idėjos. Ypač džiaugiuosi naujausiu projektu surengti įspūdingą pasirodymą per „Vyrų mados savaitės“ uždarymą šį penktadienį. Specialiai šiam renginiui kurtą programą įkvėpė tokie meistrai kaip R.Castellucci, G.Pugh, L.Utiasheva ir kt.“

Pasak režisierės, reginys išsiskirs netradiciniu pateikimu ne tik dėl vizualinių sprendimų, bet ir visa vienijančios idėjos. Esminė šokio tema – vyro ir jo užslėpto jautrumo išraiška per judesį ir kostiumą, tarsi apnuoginant subtiliuosius ir jautriuosius stipriosios lyties bruožus, kurie neretai lieka nematomi.

Organizatorių nuotr./Baltijos baleto teatro pasirodymas
Organizatorių nuotr./Baltijos baleto teatro pasirodymas

M.S.Šimulynaitė džiaugiasi, kad šis šou subūrė pripažinimo sulaukusių šokėjų komandą. Spektaklį kuria Martynas Kizys, Justas Girdvainis, Vadimas Krupeninas ir Martynas Vaidotas.

„Šis renginys – tai stulbinanti šou programa, neapsiribojanti tradiciniais kanonais. Šokis subtiliai susiejamas su mados pasaulio akibrokštais, įspūdingomis kostiumų detalėmis, stilizuota muzika, teatrališkumo elementais ir puikiu techniniu atlikimu. Baltijos baleto teatro šokėjai atliks šiuolaikinio šokio pasirodymą su „Vogue“ stiliaus elementais, susietais su vaizdo instaliacijomis ir efektingu apšvietimo dizainu“, – kūrybinio išpildymo detalėmis dalijasi režisierė.

Baltijos baleto teatras yra jauna, ambicinga ir talentinga šiuolaikinio baleto trupė, naujas ypatingas kolektyvas Lietuvos šokio pasaulyje. Trupę susiburti įkvėpė užsienyje studijavusių, stažavusių ir tobulėjusių jaunų artistų troškimas dirbti ir kurti gimtojoje Lietuvoje, o pasirinkta šokio kryptis – neoklasikinis baletas.

Be M.S.Šimulynaitės šou, „Vyrų mados savaitės“ uždarymo renginyje mados, meno ir kultūros ekspertai apdovanos „Klasikinio stiliaus“, „Geriausio sceninio įvaizdžio“, „Modernios klasikos“, „Pažabojusio tendencijas“, „Stilingiausio bohemiečio“ ir „L'Officiel Mados“ nominacijų nugalėtojus bei paskelbs internetinio balsavimo metu išrinktą stilingiausią Lietuvos vyrą.

Organizatorių nuotr./Baltijos baleto teatro pasirodymas
Organizatorių nuotr./Baltijos baleto teatro pasirodymas

Daugiau informacijos apie „Vyrų mados savaitę“ galima rasti socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame oficialiame renginio puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius