-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrų stilius: 5 rudens ir žiemos sezono mados tendencijos

Nors šaltasis sezonas ir nėra ypač mėgstamas Lietuvoje, stiliaus mėgėjams – priešingai – šis laikas, ko gero, yra vienas pačių geriausių dėl galimybės dėvėti ir tarpusavyje derinti įvairius drabužius ir aksesuarus. Kadangi kiekvienas rudens ir žiemos sezonas atsineša bent jau keletą naujų mados tendencijų, tai tampa puikia proga papildomai išbandyti ką nors nauja ir įdomaus.
Vyrų stilius: šaltojo sezono tendencijos
Vyrų stilius: šaltojo sezono tendencijos / Vida Press nuotr.

Kad nereikėtų per daug sukti galvos, kurias tendencijas pasirinkti, pateiksiu penkias, kurios šį rudenį ir žiemą ne tik madingos, bet ir lengvai priderinamos prie jūsų jau turimų drabužių.

Žygio batai

Klasikiniai auliniai, surišami ar įsispiriami „Chelsea“ batai rudens ir žiemos sezono lentynose laukia kiekvienus metus, o šiemet į jų pozicijas nusitaikė grubūs ir masyvūs žygio batai. Ir visai nesvarbu, kad jūs nesiruošiate į kalnus ar pasivaikščioti po Norvegijos fiordus, nes šio modelio batus galima derinti prie bet kokios aprangos – net tik prie džinsų, bet net ir prie storesnio kostiumo.

Odinė striukė

Dirbtinės ar natūralios odos striukė šį sezoną taip pat neturėtų aplenkti nė vieno stiliaus paisančio vyro drabužių spintos. Motociklininko, aviatoriaus ar bet kurio kito, jums patinkančio modelio juodos ar rudos spalvos striukė papildys jūsų kasdienės aprangos garderobą ir tikrai uždirbs papildomų stiliaus taškų.

Širlingas

Kitas šį rudens žiemos sezoną ypač populiarus drabužis yra striukės ar paltai su širlingu. Tai toks drabužis, kurio vidinėje pusėje yra natūralus ar dirbtinis avies kailis, o išorėje – dirbtinė ar natūrali oda. Kurį variantą rinktis – jūsų sprendimas, tačiau tiek vienas, tiek kitas ne tik atrodys stilingai, bet ir bus šiltas, o tai ypač aktualu mūsų šalyje.

Vilkimas vienu ar dviem dydžiais per didelis širlingo paltas ar striukė tikrai niekada neatrodys gerai.

Beje, reikia nepamiršti, kad šis drabužis yra ypač priklausomas nuo pasirinkto dydžio – kad ir kokio prabangaus ar stilingo prekių ženklo jis būtų, vilkimas vienu ar dviem dydžiais per didelis širlingo paltas ar striukė tikrai niekada neatrodys gerai.

Ruda spalva

Jau pats šios spalvos pavadinimas sufleruoja, kad ji puikiai tinka rudens sezonui. Paltas, kostiumas, megztinis ar kelnės – visiškai nesvarbu, kurį drabužį pasirinkite, nes kiekvienas jų drąsiai galės pretenduoti į pirmąsias pozicijas jūsų drabužių spintoje. Derinti šią spalvą taip pat nėra taip sudėtinga, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio: derinkite tamsiai raudonus, žalius, mėlynus ar pilkus atspalvius ir sukurkite stilingai atrodančius, žemiškų spalvų derinius.

Langeliai

Paskutinė, tačiau tikrai ne pati prasčiausia tendencija – langeliai. Taip, jūs galite sakyti, kad šis raštas yra populiarus kasmet, ir jūs būsite visiškai teisūs. Tačiau langelių įvairovė tokia plati, kad surasti drabužį, margintą raštu, kurio dar neturite, tikrai bus labai paprasta. Nuo pilkų, vos matomų iki ryškių, kontrastuojančių spalvų – tikrai rasite tai, kas patiks asmeniškai jums ir praplės jūsų asmeninį garderobą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius