Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aromatinga ir sultinga vištienos krūtinėlė

Kad vištienos krūtinėlė yra puikus produktas, žino visi besilaikantys dietos. Tačiau kaip išgauti vis kitokį jos skonį? Šiandien siūlome receptą, kuriame skonių tikrai netrūksta, o aromatas tiesiog dieviškas!
Kepta vištienos krūtinėlė
Kepta vištienos krūtinėlė / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 4 vištienos krūtinėlės filė be odos,
  • ¾ balzaminio acto,
  • ½ vandens,
  • 1 arb. š. džiovintų svogūnų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų česnakų miltelių,
  • ½ arb. š. džiovintų raudonosios paprikos dribsnių,
  • ¼ arb. š. druskos,
  • ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų,
  • ¼ arb. š. aitriosios paprikos miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto rozmarino miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovintų petražolių miltelių,
  • ¼ arb. š. džiovinto raudonėlio miltelių.

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis, išskyrus vištieną. Supilkite į stiprų polietileno maišelį, sudėkite ten pat vištieną, gerai užriškite ir padėkite į šaldytuvą nors pusvalandžiui, nors geriausia būtų kelioms valandoms.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius