Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausias 15min skaitytojų simpatijas pelnė restoranas Palangoje

Ketvirtadienio, birželio 27-osios, vakarą sostinės Pirklių klube įvyko svarbiausių Lietuvos gastronomijos pasaulyje rinkimų „30 geriausių restoranų“ kulminacija. Paaiškėjo ne tik 5-ias aukščiausias pozicijas reitinge užėmę šalies restoranai, bet ir tai, kam atiteko naujoji „tautos balso“ nominacija. Ją pelnė restoranas, surinkęs daugiausia portalo 15min skaitytojų balsų.
Portalo 15min nominacijos paskelbimas
Portalo 15min nominacijos paskelbimas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Tokia nominacija yra viena iš trijų jau ketvirtus metus vykstančio projekto naujienų. Portalo 15min skaitytojai galėjo balsuoti rinkdamiesi iš 60-ies vietų, sudariusių ilgąjį restoranų reitingo sąrašą. Jame atsidūrė ekspertų atrinkti restoranai ne tik didmiesčiuose, tačiau taip pat sėkmingai veikiantys ir mažesniuose miestuose – Palangoje ir Druskininkuose, Plateliuose ar net Labanore...

Ketvirtadienį paskelbta, jog daugiausiai balsų surinko ir 15min skaitytojų pasirinkimo“ nominaciją 2019-aisiais pelnė Palangoje veikiantis restoranas „4“. Tiesa, į „30 geriausių restoranų“ sąrašą ši vieta nepateko – panašu, jog maisto industrijos ekspertų ir 15min skaitytojų vertinimai kiek išsiskyrė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Portalo 15min nominacijos paskelbimas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Portalo 15min nominacijos paskelbimas

Tai tik sutapimas, tačiau smagus ir simboliškas – ketvirtais projekto metais 15min skaitytojų prizą laimėjo Palangos restoranas „4“.

„Šiais beprotiškos pasiūlos laikais mes stengiamės padėti pasirinkti žmonėms, ieškantiems kokybės. Tai ir mūsų tekstai, ir projektai, kuriuos kuriame ar su kuriais bendradarbiaujame. Projektas „30 geriausių restoranų“ vyksta jau ketverius metus, o šiais metais pristatėme naują nominaciją – 15min skaitytojo pasirinkimas. Tai tik sutapimas, tačiau smagus ir simboliškas – ketvirtais projekto metais 15min skaitytojų prizą laimėjo Palangos restoranas „4“, – skelbdamas skaitytojų verdiktą renginyje sakė portalo 15min ir naujienų agentūros BNS Lietuva direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Portalo 15min nominacijos paskelbimas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Portalo 15min nominacijos paskelbimas

Primename, jog Lietuvos „30 geriausių restoranų“ renka Gero maisto akademija, kurią sudaro per 100 industrijos profesionalų (someljė, šefai, maisto tinklaraštininkai, kulinarinių knygų rašytojai, žinomi gurmanai ir pan.). Portalas 15min nuo pat projekto pradžios yra informacinis „30 geriausių restoranų“ reitingo partneris.

Restoranų apdovanojimų akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius