-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkiems pietums – bulviniai blynai su rūkyta lašiša ir aštriu padažu

Kada dar galima pasimėgauti pačiais skaniausiais bulviniais blynais, jei ne iš karto po bulviakasio? Bulvės dabar šviežutėlės, tad blynai tiesiog tirpsta burnoje! O jeigu dar juos „paturbinsite“ prabangiu padažu ir rūkyta lašiša? Sutikite – karališki pietūs!
Bulviniai blynai su rūkyta lašiša ir aštriu padažu
Bulviniai blynai su rūkyta lašiša ir aštriu padažu / 123RF.com nuotr.

Blynams:

  • 1 kg bulvių,
  • 2 kiaušinių,
  • 1 svogūno,
  • 1-2 valg. šaukšt. miltų,
  • 2 valg. š. aliejaus kepimui,
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Padažui:

  • 50 g šviežių tarkuotų krienų,
  • 200 g grietinės,
  • druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Patiekimui:

  • 3 gabaliukų rūkytos lašišos,
  • 1 citrinos sulčių,
  • saujos šviežių krapų.

Gaminimas:

Padažui sumaišykite tarkuotus krienus su grietine ir pagardinkite druska bei pipirais.

Blynams bulves ir svogūną nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Tarkius nukoškite. Kiaušinius gerai išplakite ir sumaišykite su tarkiais, pagardinkite druska bei pipirais. Blynus kepkite gerai įkaitintame rafinuotame rapsų aliejuje.

Blynus patiekite su krienų padažu bei citrinos sultimis apšlakstyta ir krapais pagardinta rūkyta lašiša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius