Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Miško žvėrių“ receptas: vasariškos salotos su lašiša

Vasarą norisi lengvo maisto, kurį neužtruktumėme gamindami, tad gaivios vasariškos salotos su karštai rūkyta lašiša ir mėlynėmis bei šilauogėmis – puikus pasirinkimas antroje vasaros pusėje.
Salotos su uogomis ir lašiša
Salotos su uogomis ir lašiša / Miskozverys.lt nuotr.

Ingredientai (4 porcijoms):

  • 50 g įvairių salotų arba špinatų lapelių;
  • sauja mėgiamų daigų (pavyzdžiui, saulėgrąžų ar ridikėlių);
  • sauja cukrinių žirnelių ankštyse;
  • sauja mėlynių (galima keisti gervuogėmis);
  • sauja šilauogių;
  • 200 g karštai rūkytos lašišos.

Gaminimas:

Į lėkštes dėkite salotų, daigų, atvertų žirnių ankščių, užberkite uogų ir sudėkite žuvies gabaliukus.

Miško žvėrys – tai Astos, Julės ir Linos nuotykiai nuo kebabų iki prancūzų konditerijos meno. Patyrimai ir atradimai virtuvėje, pasakojimai apie prisvilusius blynus ir kačiukų vaizdo įrašai, nuo kurių nepavyksta atplėšti akių – į tinklaraštį jos sudeda visa tai, kuo norisi (nors ir ne visada patogu) dalytis.

Tinklaraščio paskyra socialiniame tinkle „Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius