Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orkaitėje kepti varškėčiai

Jeigu norite palepinti šeimą gardžiais, bet liesesniais varškėčiais, kepkite juos orkaitėje. Pliusas dar ir tas, kad nereikės trypčioti prie keptuvės, o tuo metu galėsite ramiai gerti arbatą.
Varškėčiai
Varškėčiai / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 300 g varškės,
  • 4 valg. š. miltų,
  • 1 kiaušinio,
  • 1 arb. š. cukraus,
  • žiupsnelio vanilinio cukraus,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio kepimo miltelių,
  • 1 valg. š. grietinės.

Gaminimas:

Dubenyje ištrinkite varškę, kad joje neliktų gumuliukų, o dar geriau – pertrinkite ją per sietelį.

Į varškę suberkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius, įmuškite kiaušinį ir sudėkite grietinę. Gerai išmaišykite ir suberkite miltus.

Masę gerai išmaišykite ir formuokite nedidelius blynelius. Juos dėkite į kepimo skardą ant aliejumi ištepto kepimo popieriaus.

Kepkite maždaug 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje. Skanaukite su grietine ir uogiene.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius