Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skaniau nebūna: glazūruota lašiša su šilkiniais bulvinukais

Labai skanus patiekalas, kuris tiks ir Jūsų šventiniam stalui.? Greita, sotu ir skanu!
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lašiša

Reikės:

  • Apie 1 kg lašišos filė be odos;
  • Druskos, mairūno, citrinpipirių;
  • BBQ granatų glazūros;
  • Sezamo sėklų.

Gaminimas:

Lašišos filė supjaustome į kepsnius (4-5vnt), pagardiname druska, citrinpipiriais, mairūnu. Dedame į kepimo indą ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Dar karštą lašišą paglazūruojame, pabarstome sezamo sėklomis.

Bulvinukams reikės:

  • 1 kg virtų ir maltų bulvių;
  • 60 g miltų;
  • 60 g krakmolo;
  • 1 kiaušinio;
  • Druskos.

Gaminimas:

Visus ingredientus sudedame į dubenį ir išminkome tešlą. 30min leidžiam pastovėti.

Tuomet ant miltais pabarstyto stalo kočiojame piršto storio dešreles, pjaustome nedideliais gabaliukais.

Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame „bulvinukus“ ir verdame pora minučių nuo iškilimo į paviršių.

O paskui apmaišome su norimu padažu.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius