Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sūriu ir vištiena įdaryti pievagrybiai: tiks ir vakarėliui!

Orkaitėje kepti pievagrybiai pasižymi puikiu skoniu, o įdaryti virsta patiekalu, kuriuo mėgausis visa šeima. Tai puikus užkandis vėlyvai savaitgalio vakarienei.
Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai / 123RF.com nuotr.

Įdarytiems pievagrybiams reikės:

  • 5 didelių pievagrybių,
  • 50 g fermentinio sūrio „Gouda“,
  • 1 svogūno,
  • mėgstamų prieskonių, druskos,
  • 1 valg. š. grietinės.

Gaminimas:

Nupjaukite pievagrybių kotelius ir juos susmulkinkite. Keptuvėje pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus, grybų kotelius, pagardinkite prieskoniais, druska.


Į įdarą sudėkite dalį tarkuoto sūrio, grietinę. Pievagrybius prikimškite įdaro, ant viršaus suberkite likusį sūrį, sudėkite į kepimo indą ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius