-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19

Kas moterims suteikia didesnį malonumą – seksas ar nauji bateliai?

Tikriausiai nepatikėtumėte išgirdę atsakymą, tačiau viena iš penkių Didžiojoje Britanijoje surengtoje apklausoje dalyvavusių moterų, paklaustų, kas joms suteikia didesnį malonumą – seksas ar nauji bateliai, išties pasirinko pastarąjį variantą.
Raudoni bateliai
Raudoni bateliai / „Fotolia“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 71 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Tūkstančio moterų, kurių amžius buvo nuo 35 iki 44 metų, apklausa taip pat parodė, kad 82 proc. moterų nė kiek nesigėdija avėti padirbtus garsių dizainerių batų modelius, o tos, kurios verčiau renkasi originalus, savo vaikinams atskleidžia gerokai „pamažintą“ jų kainą.

Maždaug pusė apklausoje dalyvavusių moterų taip pat pripažino, kad apie žmogų dažniausiai sprendžia pagal jo batus.

Moterų meilę ir atsidavimą aukštakulniams tikriausiai puikiai paaiškintų garsioji Marilyn Monroe frazė: „Duokite merginai tinkamus batus ir ji užkariaus pasaulį!“.

Moterims tinkami ir gražūs aukštakulniai suteikia žavesio ir pasitikėjimo savimi, tad nenuostabu, kad šiuo metu jie yra tokie populiarūs tarp dailiosios lyties atstovių.

Išties ironiška tai, kad 1500 metais pasauliui pristatyti pirmieji aukštakulniai buvo skirti ne moterims, o... vyrams. Aukštakulniai buvo specialiai pritaikyti jojikams – jie padėdavo lengviau išlaikyti kojas balnakilpėse. Ši mada ilgai neišsilaikė, tačiau aukštakulnius ypač pamėgo moterys – štai Amerikoje vidutinė moteris pripažįsta turinti maždaug 17 porų batų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius