Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 01 09

Tinklaraštininkė apie sendaikčius: kur randa perlų ir kodėl jiems sunku atsispirti

Sendaikčiai pamažu vis labiau užkariauja ir lietuviškų namų erdves. Juos galima pritaikyti bet kokio stiliaus interjere, na o jų medžioklė gali tapti širdį kaitinančiu hobiu. Su tinklaraštininke Solveiga Pranckūne, kuri yra aistringa sendaikčių gerbėja, kalbamės apie tai, kaip sendaikčių rojuje atrasti tą vienintelį ir tikrai kokybišką daiktą.
Solveiga Pranckūnė dievina sendaikčius
Solveiga Pranckūnė dievina sendaikčius / Asmeninio archyvo nuotr.

Pašnekovė taip pat pasidalijo patarimais, kaip juos pritaikyti namuose ir ar Lietuvoje galime atrasti įspūdingų perliukų.

„Sendaikčiai mane lydi visą gyvenimą – mano vaikystės namuose jų buvo apstu. Tėtis iš Vokietijos sendaiktynų parveždavo ne tik įdomių indų, interjero detalių, žaislų, bet net ir baldų. Kaskart labai laukdavau pamatyti, ką dar jis surado. Visgi pati pirmąjį sendaiktį įsigijau turbūt tik kai su vyru jau ruošėmės keltis į pirmus nuosavus namus. Iki tol nebuvo ūpo ieškoti daiktų nuomojamiems namams. Ta meilė išaugo (o gal atgijo) labai greitai. Sakyčiau, tai netgi šiokia tokia priklausomybė.

Kitos perka batus, o aš negalėjau be sendaikčių parduotuvių. Įsirengdama namus turėjau progą save realizuoti ieškodama širdžiai mielų dalykėlių. Dabar, deja, norint įsigyti dar vieną daiktą, tenka gerai tai apsvarstyti, nes mūsų namai labai maži“, – pasakoja Solveiga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius