Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Iki 100 orgazmų per dieną patirianti moteris: tai nėra smagi patirtis

Brazilijos modelis ir dukart „Miss BumBum“ čempionė Suzy Cortez atskleidė, kad patirti apie 100 orgazmų per dieną jai nėra smagi patirtis, be to, dažnai kaip tik – gėdinga.
Orgazmas
Orgazmas / 123RF.com nuotr.

Kai kurioms moterims gali būti sunku pasiekti kulminaciją, tačiau Suzy Cortez istorija yra kitokia. Brazilų modelis atvirai papasakojo, kad per dieną patiria apie 100 orgazmų. Ir daugeliu atvejų tai įvyksta atsitiktinai, rašo Daily Star.

Dėl savo būklės influencerė ne taip dažnai išeina iš namų, kad išvengtų nepatogių situacijų, kadangi kulminacija gali įvykti bet kur.

Moteris mano, kad kenčia nuo reto sutrikimo, kuris susijęs su nepageidaujamais lytinių organų susijaudinimo pojūčiais. Negydoma tokia būklė gali pakenkti kūnui ir psichinei sveikatai, taip pat pabloginti gyvenimo kokybę. Šiai būklei būdingi susijaudinimo simptomai, pasireiškiantys be jokios seksualinės stimuliacijos.

Suzy sako, kad jai yra neįtikėtinai sunku. Ji pridūrė: „Man tai nutiko sporto salėje, o kai viskas baigėsi, į mane žiūrėjo apie 50 žmonių. Nuolat bijau, kad tai pasikartos. Todėl šiomis dienomis mieliau būnu namie.“

Suzy tęsė: „Tai prasidėjo staiga. Nuo tada tai tarsi emociniai kalneliai tiesiogine to žodžio prasme. Nesvarbu, kur buvau – automobilyje, parke ar net pas odontologą, orgazmai vis sekė vienas po kito ir tęsėsi valandų valandas. Vis dar negaliu pasakyti šios būklės priežasties, atsakymo ieškau su medikų pagalba“.

Moteris prideda, kad jausmas, kai kulminaciją pasieki šimtą kartų per dieną, nėra malonus, greičiau varginantis ir skausmingas. Kad sušvelnintų simptomus, ji pasitelkė dubens dugno fizioterapiją. Suzy juokavo: „Jei gaučiau po centą už kiekvieną orgazmą, būčiau turtinga“.

Be to, dvejus metus trukę Suzy santykiai neseniai nutrūko, nes moteris manė, kad buvęs vaikinas sunkiai suprato jos būklę. Taip pat ji atsisakė „OnlyFans“, kad galėtų susitelkti į kultūrizmą, o labiausiai ją šioje kelionėje įkvepia Arnoldas Schwarzeneggeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius