-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš viešumos dingęs Dainius Martinaitis – apie sunkų karantiną, skyrybas ir vienatvę

„Dabar galėčiau pragyventi ir iš penkių šimtų eurų. Be darbo sėdėjau septynis mėnesius, viską gyvenime supaprastinau, nes karantinas buvo tikrai sunkus“, – jau šį sekmadienį portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prisipažins praeityje itin populiarus, o pastaruosius metus iš pramogų pasaulio dingęs TV ir renginių vedėjas 51-erių Dainius Martinaitis.

„Kai esi dviese, norisi pabūti vienam, o kai esi vienas – norisi santykių“, – įsitikinęs aktorius ir kultinės laidos „VRS kamera“ vedėjas.

Po 18 metų trukusios santuokos su žmona ir dukros motina Vytaute skirtingais keliais pasukęs žinomas vyras atviras – dėl skyrybų didele dalimi buvo kalta ir jo karjera, kuri byrant šeimai buvo pasiekusi patį piką. Kai Dainius po televizijos projektų, filmų garsinimo, renginių Lietuvoje ir užsienyje grįždavo į namus, tvyrodavo šaltis.

Dainius Martinaitis ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai
Dainius Martinaitis ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai

„Iš pradžių aš išėjau, paskui bandėme taikytis, bet išsaugoti santuokos nepavyko, – prieš filmavimo kameras atviraus D.Martinaitis. – Per pastarąjį dešimtmetį, nors ir buvo bandymų megzti naujus santykius, bet rasti moters, kurią pamilčiau, nepavyko.“

Į jaunas moteris, kaip dabar madinga, jis nė neketina dairytis, nes yra įsitikinęs, kad kai žmones skiria keli dešimtmečiai, negali tvyroti harmonija, negali jų vienyti bendri tikslai, siekiai, pokalbių temos. „Man tiktų gal tik dešimtmečiu jaunesnė“, – laidoje geros nuotaikos nestokos puikiu humoro jausmu garsėjusi TV žvaigždė.

Dainiaus gyvenime buvo visko – ir kuriozinių situacijų, iš kurių gelbėjo aštrus liežuvis, ir alkoholio, dėl kurio būdavo sunku prisiminti praėjusios dienos baigtį. Praeityje geriau žinomo laidų vedėjo gyvenime netrūko nuotykių, svaiginančio skrydžio pramogų pasaulyje. Tačiau jam išėjus iš televizijos, į jo gyvenimą atkeliavo ramybė.

Dainius Martinaitis ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai
Dainius Martinaitis ir Edvardas Žičkus / Laidos filmavimo užkulisiai

Šiandien jis atrodo nepasikeitęs – ausyje nešioja didelį auskarą, iš kurio praeiviai gatvėje dažniausiai Dainių ir atpažįsta. Tačiau jo gyvenimas dabar gerokai pasikeitęs – daug laiko jis leidžia gamtoje, „medituoja“ su meškere rankose ir vis dar laukia, kada į jo širdį pasibels nauji jausmai.

Vietomis iki skausmo atviras, vietomis – ironiškas, o kai kur ir iki ašarų šmaikštus D.Martinaičio interviu žurnalistui Edvardui Žičkui – jau šį sekmadienio vakarą laidoje „Be ribų“ 20.00 val. portale 15min.lt ir 15min „YouTube“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius