-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ apie asmeninį gyvenimą prabilo Aurelijus Veryga

„Aš tikrai nepavydžiu savo vaikams“, – jau šį sekmadienį 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prisipažins buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Retai apie asmeninį gyvenimą atviraujantis 44-erių politikas šįsyk padarė išimtį ir prieš kameras atskleidė niekam dar negirdėtų detalių. Jo šeima paskui į Seimą pasukusį A.Verygą nesekė ir liko gyventi Jonavos rajone. Kaip pats sako – ten, kur ramiau ir toliau nuo perdėto dėmesio.

„Ką po savaitės darbų grįždamas namo pas žmoną vežate jai? Gėlių, dovanų, o gal... krūvą skalbinių?“ – politiko paklausė laidos vedėjas Edvardas Žičkus. Kiek patylėjęs A.Veryga atrėžė, kad... geriausiai jo drabužius vis tik išskalbia žmona, tad jai po darbo savaitės ir veža skalbinius.

Prakalbus apie atokiau nuo šurmulio verdantį jo šeimos gyvenimą, Seimo narys neslėpė mėgstantis į rankas paimti plaktuką – net virtuvės baldus pats susikonstravo. Vis dėlto, dėl jo karjeros, kurią nuo pat pradžių lydi garsios ir skandalingos istorijos, jis neslėpė, kad labiausiai kenčia jo šeima. „Ypač išgyvena mama. Aš pats nei komentarų skaitau, nei į konfliktines situacijas reaguoju. Žinoma, labiausiai man gaila sūnaus dėl to, ką jam tenka patirti mokykloje“, – prisipažins trijų vaikų tėvas.

Pokalbiui pasisukus apie aštriausias temas, Aurelijus Veryga pasiryžo atsakyti ir į jau seniai sklandančias kalbas, kad praeityje jis turėjęs rimtų bėdų su alkoholiu, todėl Seime taip jautriai reaguoja į klausimus, susijusius su alkoholio įstatymais.

„Ar tikrai namuose iš žurnalų plėšėte lapus, kad gėrimų reklamos nepamatytų jūsų vaikai? Kodėl tokia perdėta reakcija?“ – politiko sekmadienio vakarą laidoje paklaus žurnalistas E.Žičkus. Buvęs sveikatos apsaugos ministras neslėps, kad anksčiau namuose išties nuo vaikų slėpė įvairių leidinių puslapius, kuriuos būdavo įamžinti alkoholio buteliai.

Ar Aurelijus Veryga buvo alkoholikas? Kodėl jis tikina, kad sprendimas visiškai atsisakyti „velnio lašų“ buvo didelis išbandymas jo draugystei su ilgamečiais bičiuliais? Kokios kritikos politikas eteryje pažers buvusiam premjero Sauliaus Skvernelio atstovui spaudai, o dabar – vienam daugiausiai uždirbančių nuomonės formuotojų, žurnalistui Skirmantui Malinauskui?

Aštrus interviu su Aulerijumi Veryga – jau šį sekmadienio vakarą 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Beribų“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius