Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

11 dalykų, kuriuos daro laimingiausios vienišos moterys

Dauguma moterų kartais jaučiasi, lyg visi aplinkui tuokiasi arba jau yra paskendę meilės kupinuose santykiuose, o jos vis dar bando išsiaiškinti, kaip gauti tą patinkantį vaikiną, kad pagaliau galėtų sakyti, jog yra įsipareigojusios, įsimylėti ir pačios surasti laimę. Galiausiai tai gali priversti jaustis vienišai. Ką daryti, kad taip nenutiktų?
Laiminga moteris
Laiminga moteris / 123RF.com nuotr.

Pasak Pew tyrimų centro, beveik pusė JAV gyventojų yra nesusituokę ar neįsipareigoję, o tai reiškia, kad daug stiprių, šaunių moterų kaip jūs taip pat ieško meilės, rašo yourtango.com.

Kaip ir stiprių moterų ketveriukė iš serialo „Seksas ir miestas“, kiekviena moteris turi savo susitaikymo su vienišumu techniką. Be to, lygiai kaip ir Miranda, Kerė, Samanta ir Šarlotė, jos gali išmokti, kaip būnant vienišai būti laimingai.

Kadras iš filmo/Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall ir Kristin Davis filme „Seksas ir miestas 2“ (2010 m.)
Kadras iš filmo/Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall ir Kristin Davis filme „Seksas ir miestas 2“ (2010 m.)

Šioms moterims padėjo jų draugystė, ir galiausiai nė viena neliko vieniša, portale yourtango.com rašo ekspertė Lianne Avila.

„Nesakau, kad turite nebenorėti susirasti partnerį ar įsimylėti, tačiau galite (ir turėtumėte) surasti laimę dabar, kai esate vieniša.

Nesukite sau galvos, kaip patikti vaikinui, susitelkite į tai, ką laimė reiškia jums. Išnaudokite šį laiką ir išsiaiškinkite, kas jums patinka ir kas ne.

Kaip elgiatės su savimi? Ką sau sakote? Deja, labai daug vienišų moterų sau labai griežtos, mano štai kaip: „Visi geri jau užimti“, arba tai, kad tikriausiai joms kažkas negerai, jei jos vis dar vienišos“, – rašo L. Avila.

Nesukite sau galvos, kaip patikti vaikinui, susitelkite į tai, ką laimė reiškia jums.

Tokios negatyvios mintys daro poveikį jūsų požiūriui į save, ir jei jos tęsiasi per ilgai, gali sukelti nerimą, depresiją ir nepasitikėjimą savimi bei savo gebėjimu priimti gerus sprendimus. Būtent todėl svarbiausia prioritetą skirti savo pačios laimei. Ir tai darydamos galite išmokti, kaip patikti jums patinkančiam vaikinui.

Štai 11 dalykų, kuriuos daro laimingiausios vienišos moterys (ir taip jau išeina, kad pritraukia šaunius vyrus).

Jos savęs nekritikuoja

Savęs kritikavimas yra lengviausia, ką galite padaryti. Kai esate vieniša, gali atrodyti, kad visi aplink jus yra laimingi ir įsimylėję, tačiau iš tiesų taip nėra. Pradedate lyginti save su kitais, o tai niekada nesibaigia geruoju.

Šiandien pat nustokite save kritikuoti ir pradėkite save girti. Užrašykite tris geras savo savybes. Šis pratimas didina pasitikėjimą savimi, be to, daugybę vyrų traukia savimi pasitikinčios moterys.

Priima savo asmeninę laisvę

Mėgaukitės gyvenimu. Tai, kad esate vieniša, nereiškia, kad turite trūkumų. Gyvenime dar galite daug ką patirti, ko negalėtumėte, jei būtumėte ištekėjusi. Nesupraskite neteisingai, santuoka su tinkamu žmogumi yra nuostabus dalykas, tačiau nesėdėkite ir nesigraužkite.

Jei norite kažkur nuvažiuoti atostogų – važiuokite. Suplanuokite vakarėlį ir pakvieskite visus vienišus draugus. Kas žino – gal pakeliui sutiksite ypatingą žmogų?

123RF.com nuotr./Laiminga moteris
123RF.com nuotr./Laiminga moteris

Leidžia sau klysti

Kai susitikinėjate, norite, kad viskas vyktų tobulai. Tačiau realybėje nėra tobulo susitikinėjimų scenarijaus. Esate pakeliui paimti antros pusės, tačiau dėl avarijos susidarė eismo spūstis. Geriausia draugė rašo žinutes, kai esate pasimatyme. Sąrašas gali tęstis iki begalybės.

Tai reiškia, kad turite priimti susitikinėjimo procesą, vadinasi, darysite klaidų. Kai jas pripažinsite arba apie jas kalbėsite, partneris su jumis jausis patogiau ir nesijus turįs būti tobulas.

Yra pozityvios

Niekas nemėgsta negatyvių žmonių, todėl stenkitės tokia nebūti. Kol žiūrite tinkama kryptimi, tikrai sutiksite savo žmogų.

Negatyvūs žmonės traukia negatyvius žmones. Norite į savo gyvenimą pritraukti laimingus žmones? Viskas prasideda nuo to, kad laiminga jūs. Jūsų laimė pritrauks vaikiną, kuris norės perimti jūsų šviesų ir pozityvų požiūrį.

Ką nors veikia vienos

Galbūt tai skamba akivaizdžiai. Tačiau daugybė vienišų žmonių bijo ką nors daryti vieni, net eiti apsipirkti, nes jie vis nerimauja, ką galvoja kiti.

Dažniausiai žmonės net nepastebi, kad esate vieni. Paverskite tai nuotykiu. Kur norėjote nuvykti? Vykite viena. Kalbėkite su nepažįstamaisiais ir mėgaukitės diena.

Jei ieškote santykių, nes jaučiatės vieniša, žinokite – tai nėra vaistas nuo vienatvės.

Vengia nesveikų santykių

Blogi santykiai yra blogiau už jokius santykius. Taip, deja, bet daugybė porų susigadina sau gyvenimus likdami nesveikuose santykiuose. Galbūt jie susituokė būdami jauni ir buvo dar nepasiruošę įsipareigoti.

Dabar santykiai jiems netinka ir jie jaučiasi įstrigę, o tai labai vienišas jausmas. Tad, jei ieškote santykių, nes jaučiatės vieniša, žinokite – tai nėra vaistas nuo vienatvės.

Puoselėja kitus santykius

Romantiniai santykiai prasideda ir baigiasi, ir būtent todėl svarbu puoselėti santykius su šeima ir draugais.

Tad pasikvieskite juos vakarienės ar nueikite su jais į koncertą. Nesvarbu, kaip praleisite laiką drauge, svarbu, kad tuo metu jie gautų visą jūsų dėmesį. Ir kas žino, galbūt jie pažįsta ką nors, kas jums bus tobula pora.

Žino, kaip jaustis

Lengva laikyti jausmus, užkastus giliai viduje, tačiau jei taip darote, laikui bėgant susikaupia daug pagiežos. Kai nekalbate apie jausmus, esate linkusios likti užstrigusios, o tai neleidžia sukurti tikrų santykių su naujai sutiktais vyrais.

Jei esate liūdna, pikta ar nusivylusi, išliekite tuos jausmus. Tik pasistenkite ko nors neįskaudinti.

Taip pat nepamirškite išreikšti laimės. Kai spinduliuojate šviesią ir pozityvią energiją, į savo gyvenimą pritraukiate daugiau žmonių.

Niekada nesidžiaugsite dabartimi, jei nepaleisite praeities. Taip, padarėte klaidų, tačiau jų padarė ir visi kiti.

Paleidžia praeitį

Niekada nesidžiaugsite dabartimi, jei nepaleisite praeities. Taip, padarėte klaidų, tačiau jų padarė ir visi kiti. Nebūtumėte žmogus, jei neklystumėte. Laikas ieškoti naujų patirčių ir nuotykių.

Kai paleidžiate praeitį, atsikratote bagažo, kuris gali trukdyti ieškoti naujų santykių.

Skiria laiko savęs pažinimui

Išnaudokite laiką, kai neturite antrosios pusės, išsiaiškinkite, ko norite. Kokios jūsų svajonės? Dėl ko jūsų gyvenime įvyko nesėkmės? Dėl ko nerimaujate? Ar visada esate planuotoja? Ar tai padeda jums kontroliuoti situaciją? Jei taip, padirbėkite ties tuo, kodėl tokia esate. Ar to išmokote vaikystėje?

Kad ir kokios būtų priežastys, pabandykite išsiaiškinti, kodėl elgiatės taip, kaip elgiatės, ir kaip galite tą elgesį pakeisti, kad taptumėte geresniu žmogumi.

Vida Press nuotr./Moteris namie
Vida Press nuotr./Moteris namie

Jų gyvenime karaliauja pusiausvyra

Tiesa, kad kai labiau rūpinatės savimi, daug lengviau nustatyti ribas su kitais. Galbūt suklydote praėjusiuose santykiuose sakydama „taip“, kai norėjote pasakyti „ne“. Mažiau tikėtina, kad tai nutiks, kai gyvenime jausite pusiausvyrą. Tai taip pat reiškia, kad labiau pasitikėsite savimi, o tai padės sutikti naujų vyrų.

Tačiau, jei esate vieniša, nereiškia, kad turite skubėti susirasti naują vaikiną. Neskubėkite, kai ateis laikas sutikti naują partnerį, ir skirkite energijos bei laiko pažinti vienas kitą, prieš priimant didelius sprendimus, pavyzdžiui, apsigyventi kartu arba susituokti.

Kai būsite laiminga būdama vieniša, būsite pasiruošusi naujiems santykiams, kurie, tikėkimės, bus jūsų paskutiniai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius