-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

7 faktai apie karščiausią moters tašką

Kažkodėl vengiame vadinti daiktų tikraisiais vardais – štai reklamoje TA vieta vadinama „intymia zona“ arba dar įdomiau – „manąja“. Taigi, ko dar nežinome apie „savąją“ ar „manąją“, o vadinant tikruoju vardu – apie karščiausią moters tašką – vaginą?
Seksuali mergina paplūdimyje
Seksuali mergina paplūdimyje / „Shuterstock“ nuotr.

Orgazmas – puikūs nuskausminamieji

Iš tikrųjų tai pats geriausias vaistas nuo galvos skausmo, todėl vengdamos intymių santykių „nes skauda galvą“, moterys daro klaidą. Mylintis organizme pasigamina tiek endorfinų, kad jie pakeičia bet kokį vaistą nuo skausmo. Aišku, nesitikėkite orgazmu išsigydyti sunkias chroniškas ligas, tačiau bendra savijauta tikrai pagerės.

Pati apsisaugo

Moters organizmas – tikras stebuklas, nes vagina, pasirodo, sugeba pati apsisaugoti. Jos mikroflora yra nepalanki daugeliui bakterijų ir grybelių. Aišku, tai visai nereiškia, kad reikia pamiršti higieną ir kontracepciją.

Esame tai, ką valgome

Toks teiginys tinka ir vyrams, ir moterims. Vyro spermos kvapas priklauso nuo to, ką jis valgė. Sveikos moters vagina neturi jokio kvapo arba itin silpną, saldų – jei valgė daug vaisių, arba kartoką – jei daug daržovių. Beje, česnakas irgi veikia...

Egzistuoja ir moterų ejakuliacija

O tai, kad apie tą faktą mažai kas žino, yra todėl, kad laikoma neįprastu dalyku. Iš tiesų yra tam tikras procentas moterų, kurios orgazmo metu gali trykšti galingu fontanu. Skystis labiau panašus į šlapimą nei į vyro spermą, yra skaidrus ir specifinio kvapo. Ejakuliuoti moteris gali netgi kelis kartus.

Vaginos dydis gali keistis

Dažniausiai jos ilgis iki gimdos kaklelio – 3–4 cm, tačiau lytiškai susijaudinus ji padidėja.

Reguliarus seksas palaiko gerą tonusą

Verta prsiiminti, kad vaginos raumenys irgi turi būti treniruojami, kaip ir kiti kūno raumenys. Kai ilgai susilaikoma nuo lytinių santykių, raumenų audinys plonėja ir šiek tiek nyksta. Na, o išlavinti vaginos raumenys kelia nuostabą – viena moteris įsigudrino jais pakelti 14 kilogramų svorį... Sunku patikėti, bet pasaulyje vyksta ir tokios varžybos. Daugiau skaitykite: Beprotiškas pasaulis: 3 istorijos, kaip moterys panaudojo savo intymias vieteles

Koks ryšys tarp vaginos išskyrų ir ryklio kepenų?

Augaliniai aliejai, ryklio kepenys, drėkinamieji kremai turi vieną bendrą komponentą – skvaleną, kurio randama ir moteriškose išskyrose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius