Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsargiai, ji pavojinga: 12 barakudos bruožų

Vyrui turėtų būti apmaudu paaiškėjus, jog susitikinėjo su neįprasta, bet visgi lupikautoja, barakuda. Jai rūpėjo tik vyro piniginė, o kai ji ėmė plonėti – šis pamatė tik tolstantį gražuolės siluetą…
Prabangi moteris: negi aš daug noriu?
Prabangi moteris: negi aš daug noriu? / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Pinigai Moteris

Kaip atpažinti uolią pinigų medžiotoją, kitaip vadinamą barakudą?

1. Ji – ne iš  jūsų „lygos“

Vyro ego pamalonintas, ji gerokai patrauklesnė nei įsivaizdavote ar galėjote svajoti. Esate spuoguotas, pilkos išvaizdos vyrukas, o ji tiesiog fotomodelis. Galbūt jums 46-eri, o jai 22-eji, arba jums 65-eri, o jai 35-eri. Ir panašiai. Žodžiu, ji atrodo gerokai patraukliau nei jūs. Tai gali būti vienas iš požymių, kad kalba sukasi ne apie meilę, ir iš šios sąjungos ji tikisi labai konkrečios naudos.

2. Tikrina piniginės storumą

Neįprastai aktyviai domisi vyro darbu, karjera ir pajamomis. Pastebite, kad jai kažkaip labai svarbu išsiaiškinti, kiek uždirbate, kiek ir kur išleidžiate. Vyksta tarsi savotiška apklausa.

3. Siūlo tik brangius restoranus, viešbučius, keliones

Tai kas paprasta – jai per prasta… Jūsų gėlės, atvirukai ir kitos sentimentalios („pigios“) dovanos jos nedomina, bet tikrai krykštaus iš laimės, jei tai bus brangūs papuošalai, suknelės, kelionė, automobilis ar batai. Jei pakviesite į paprastą kavinę, ji greičiausiai tik surauks nosį ir prisimins kokį nors netoliese esantį brangų (bet mielą) restoraną ar prestižinį klubą ir užsisakys, žinoma, tik brangius patiekalus ir gėrimus. Neva ji verta tik geriausių dalykų šiame pasaulyje.

4. Niekada nesiūlo apmokėti sąskaitos

Turbūt visiškai natūralu ir suprantama, kad pakvietęs į pirmą pasimatymą, pats ir apmokate sąskaitą. Tačiau, nepriklausomai nuo to, kelintą kartą susitinkate, pinigų medžiotoja niekada nepasiūlys nieko apmokėti, nė pusės sumos, kitaip tariant – net ir už save.

Gali nutikti ir taip, kad atėjus laikui mokėti, ji tiesiog patogiai kažkur dings. Bendraujant ilgėliau atsiskleidžia, kad ji niekada neleidžia savo pinigų. Ji vadovaujasi paprastu principu: „Kas tavo, tai mūsų, kas mano, tas tik mano.“ Apskritai, net namuose iš jos būtų sunku tikėtis kažkokios valgio ruošos ar pagalbos.

Taip pat skaitykite:Vyrų ir moterų nuomonė apie šiuolaikinį pasimatymą: kam derėtų apmokėti sąskaitą?

5. Jos draugės tokios pat godžios

Shutterstock nuotr./Merginos bare.
Shutterstock nuotr./Merginos bare.

Tikėtina, kad šios merginos (ar moters) draugės yra tokios pat pinigų medžiotojos. Nors yra konkurentės, tačiau sykiu ir partnerės, keičiasi patirtimi, informacija, be to, grupelėmis yra lengviau patekti į įvairiausio tipo elitinius uždarus vakarėlius ir susimedžioti ten solidų gerbėją. Trumpai tariant , draugės yra barakudos ir bendrauja tik su „piniginėmis“.

6. Pajamos ir prabanga

Ji nedirba arba dirba mažai, o gyvena prabangiai. Visiškai neaišku, iš kokių pajamų atsiranda visi tie prašmatnūs dalykai: butas, mašina, puošmenos ir kiti nemažai kainuojantys daiktai.

7. Karjera

Ji neturi jokių aiškių, konkrečių karjeros siekių. Visapusiškai vengia bet kokio darbo. Visai gali būti, kad nėra išvis niekur rimtai dirbusi. Mat ji trokšta tik statuso ir neturi jokių ilgalaikių tikslų, tiesiog nori gyventi prestižinėj vietoj, vairuoti prabangų automobilį, dėvėti brangius batus, papuošalus ir gražiai gyventi.

Taip pat skaitykite: Ideali žmona vyrų akimis

8. Požiūris į kitus žmones

Ji ne itin mėgsta kitas moteris. Dirbančias ji niekina, o potencialių konkurenčių nekenčia. Visus žmones dalija į dvi kategorijas: su aukštom ir žemom pajamom. Žemesnio socialinio statuso ir menkesnių pajamų – jos visiškai nedomina. Tai ne to lygio asmenys, su kuriais ji pageidautų bendrauti.

9. Seksas

Čia visuomet dominuoja klasikinė žaidimo taisyklė: nori žaisti – mokėk. Priklausomai nuo vyro galimybių ir jos apetito, kaina, už kurią nukris jos kelnaitės, gali varijuoti nuo tokio mažmožio, kaip vakarienė restorane, iki įvairiausių blizgučių ir iki išties solidžių dalykų, tokių, kaip namas, verslas ar stambus palikimas.

Kartais sekso gali ir išvis nebūti. Tiesiog „kandidatui“ suteikiama viltis, kad tai įmanoma už tam tikrus nuopelnus, bet kažkokiu „netikėtu“ būdu kandidatas susimauna, „nuvilia“ gražuolę, tad jai nieko kito nebelieka, kaip sudaužyta širdimi jį atstumti.

10. Spąstai

Jei mergina neįprastai skubina santykius, vos pradėjusi draugauti jau nori susipažinti su tėvais, elgiasi tarytum žmona ir nori kuo greičiau susituokti, tai nėra geras ženklas. Vienas iš būdų tai pasiekti yra neplanuotas nėštumas. Net jeigu susituokti ir nepavyks, bet kokiu atveju, ji mato tai kaip lengvą pajamų šaltinį visam likusiam gyvenimui.

Sekso metu ji skatina nesaugius santykius. Gali skambėti tokios pastabos: „Aš negaliu jausti tavęs su prezervatyvu, nusiimk“, „Jei mane myli, kam tau prezervatyvas“, „Noriu pajusti tave giliau“, „Tai tu manimi nepasitiki?“ ir pan. Tokiais ir panašiais būdais ji gali mėginti priversti partnerį jaustis kaltu ir vykdyti jos reikalavimus. Vaikinui nežinant, gali tyčia nustoti vartoti kontraceptikus.

Taip pat skaitykite: Įžeidžiančios etiketės ir frazės, kurias būtina išmesti iš savo žodyno

11. Moralė

Kai tik pajunta pinigų kapšą – ji pasiryžus bet kam. Draugės jai tik tol draugės, kol neliečia jos „grobio“. Ji gyvena vadovaudamasi taisykle: tikslas pateisina priemones.

12. Psichologinis portretas

Greičiausiai ji kilusi iš šeimos su menkomis ar vidutinėmis pajamomis, su viduriniu išsilavinimu. O jeigu ir turi aukštojo mokslo diplomą, tai kokios nereikšmingos specialybės, nes tai tik popierius. Turbūt iš čia kyla primityvios vertybės, menkavertiškumas bei jausmas, kad pasaulis jai kažką skolingas.

Paprastai ji nesiekia gilių santykių, o jie ir nelabai įmanomi dėl jos emocinio nebrandumo. Kai kažko negauna, ji vaikiškai širsta, rodo kaprizus ir kelia scenas tol, kol visgi kažkas nuperkama, padovanojama ir panašiai. Jeigu ją palieka vyras, jaučiasi įsižeidusi, grūmoja piršteliu ir sako, kad „viską dėl santykių paaukojau, viską atidaviau, valgyti dariau, drabužius skalbiau, ir jo niekas taip atsidavusiai nemylės, kaip aš.“

Tai narcistinio tipo asmenybė. Ji jaučiasi visada teisi ir mano turinti teisę gerai gyventi, nepajudindama dėl to nė piršto. Gal todėl, kad turėjo sunkią vaikystę ar komplikuotus santykius šeimoje, jai būdingi nepagrįsti lūkesčiai. Ji mano, kad pasaulis tiesiog privalo pildyti visas jos svajones, apmokėti lankymąsi grožio salonuose, talentų ugdymą. šukuosenas, ir visiškai nesvarbu, kas ir kaip konkrečiai už tai sumokės.

Jei jūsų draugė daugiau ar mažiau atitiko šiuos punktus – verta rimtai susimąstyti. Kita vertus, tokių moterų galima ir pagailėti. Joms nežinoma meilė ar laukinis seksas, jų nedomina gražus partnerio siekiai, svajonės, intelektas ar dvasinis pasaulis. Joms reikalingi tik pinigai. Kiekvienam savo.


Šaltinis – psichika.eu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius