Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 09

Auksė padeda surasti antrąsias puses: atskleidė, kuo ypatingas greitasis pasimatymas ir kas lemia jo sėkmę

Jei jau kurį laiką esate vienišas ir vis nesutinkate tinkamo partnerio, Auksė Lasė turi patarimą – nustokite tikėtis, kad likimas prie durų atves antrą pusę, ir imkitės iniciatyvos. Vienas iš būdų – moters organizuojami greitieji pasimatymai. Ten sudalyvavus, tikimybė rasti partnerį nemenkai padidėja, mat per valandą pabendraujama net su keliais žmonėmis. Na, o jei kandidatai netenkina, bent jau užmezgamos naujos pažintys. „Yra žmonių, kurie per 13 metų vis pas mus ateina“, – pasakoja Auksė.
Pasimatymas
Pasimatymas / 123RF.com nuotr.

Pasimatymuose viskas paremta pirmu įspūdžiu

Prieš 13 metų Auksei ir jos kolegoms netikėtai gimęs sumanymas sėkmingai virto verslu bei vystosi iki šiol. Tuo metu, kaip moteris prisimena, jų komanda organizavo įvairius renginius. Vienoje įmonėje dirbo tik moterys, kai kitoje – vien vyrai.

„Šovė mintis abiem įmonėms padaryti tokį pasimatymų renginį. Vėliau pagalvojome, kad galbūt nebloga idėja sukurti atskirą projektą, nes Lietuvoje tokio dalyko nebuvo. Antros pusės paieška visada aktuali“, – sako A.Lasė.

Asmeninio albumo nuotr./Auksė Lasė
Asmeninio albumo nuotr./Auksė Lasė

Kadangi idėja organizuoti greituosius pasimatymus Lietuvoje buvo nauja, Auksei teko įveikti sunkų kelią, kol žmonės suprato, kas tai yra, ir ėmė dalyvauti. Iki tol moteriai kai kuriuos teko įtikinėti net asmeniškai aiškinant, kaip tokie renginiai vyksta.

„Pati pradžia sudėtinga būna visur, bet negalėčiau pasakyti, kad dabar jau lengva. Tai reikalauja darbo, – pripažįsta A.Lasė. – Iki šiol yra tokių, kurie niekada negirdėję apie greituosius pasimatymus.“

Būtent todėl savo veiklą Auksė labiau linkusi vadinti idėjiniu projektu – renginiai būna nedideli, o darbo įdedama daug. Visgi pastangas atperka pomėgis bendrauti su žmonėmis taip pat matant, kaip vieni su kitais susipažįsta, užgimsta poros, o kartais susikuria ir šeimos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius