Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eidminas Zaksas: 9 žingsniai, kaip tapti vyru, kuris atkreiptų moters dėmesį

Knygos „Suviliok moterį“ autorius, moterų viliojimo meistru save vadinantis Eidminas Zaksas pateikia patrauklumo pradžiamokslį vyrams, kuris labai naudingas ir moterims. Pasak jo, jeigu vyras nori užmegzti su moterimi ilgalaikius santykius, nepadės jokios manipuliacinės technikos, kadangi moteris anksčiau ar vėliau pastebės tikrąjį vyro veidą.
Eidminas Zaksas
Eidminas Zaksas / Asmeninio albumo nuotr.

Trys žmonių patrauklumo lygiai – instinktai, emocijos ir protas

Pasak E. Zakso, egzistuoja kelios žmonių patrauklumo sistemos, todėl vieni žmonės mus traukia vienu aspektu, kiti – kitu. Mat mūsų smegenys atsakingos už tris skirtingas funkcijas. Pirmoji susijusi su instinktais, t. y. mūsų poreikiu išlikti ir daugintis. Toliau seka emocijos ir protas. Visos šios veiklos egzistuoja nepriklausomai viena nuo kitos.

Pavyzdžiui, moteris susiranda vyrą, kuris aprūpina ją finansiškai, galbūt traukia fiziškai (kartais net ir šio aspekto nėra, tuomet galima kalbėti tik apie verslo sandėrį, o ne apie santykius), tačiau meilės nėra.

„Pavyzdžiui, emocijos mumyse sukelia poreikį pasijusti laimingesniu ir todėl suvalgyti pyrago gabaliuką. Instinktai antrina, kad esi alkanas, bet protas sako, kad šis pyragas tau netinka. Toks pat principas veikia santykiuose su moterimis. Emocijos sako, kad nori pasijusti mylimas, instinktas – kad turi pratęsti giminę, bet protas tikina, kad su šia moterimi nereikia prasidėti, nes ji ieško ilgalaikių santykių, o tu galbūt nori tik vienos nakties nuotykio.

Kadangi egzistuoja trys smegenų veiklos funkcijos, galima daryti prielaidą, kad ir žmogaus patrauklumo sistemos veikia trimis skirtingais lygiais. Jeigu vyrautų tik instinktai, mintys būtų tokios, kaip striptizo klube: „Išdulkink mane ir išnyk iš mano gyvenimo“. Jeigu įjungtume tik emocijas, turėtume tiesiog gerus draugus, jeigu protą – verslo partnerius, žmones, kuriuos sieja bendri interesai ir panašūs tikslai, kurie vienas kitam padeda, tačiau tik todėl, kad būtų geriau jiems patiems. Kaip matote, įjungus tik vieną iš patrauklumo lygių, pora neatsiranda.

Kita situacija, kai įsijungia bent dvi patrauklumo sistemos. Tačiau instinktų ir emocijų derinys – vėl pora be ateities. Partneriai jaučia vienas kitam stiprius jausmus, traukia vienas kitą fiziškai, tačiau neturi bendrų vertybių.

Turėjau kartą pokalbį su tokia mergina traukinyje. Ji pasipasakojo, kad po ketverių metų bendro gyvenimo su vyru nusimovė žiedą, nes suprato, kad nori su juo skirtis. Tekėdama manė, kad meilė viską nugali, deja, po ketverių metų suprato, kad jie neturi nieko bendra. Ji nori augti, tobulėti, o jis su draugais tik žaidžia futbolą ir žiūri televizorių“, – patirtimi dalinosi moterų žinovas.

Taip pat skaitykite: Trumpas dosjė: kokie vyro bruožai patraukia moterį

Instinktų ir proto derinys – taip pat pora be ateities. Pavyzdžiui, moteris susiranda vyrą, kuris aprūpina ją finansiškai, galbūt traukia fiziškai (kartais net ir šio aspekto nėra, tuomet galima kalbėti tik apie verslo sandėrį, o ne apie santykius), tačiau meilės nėra. Moteris gali guosti save, kad jau nebe laikas ką nors įsimylėti, bet tai bus tik saviapgaulė.

Esant emocijų ir proto deriniui turėsime nemalonią situaciją, kai moteris sako: „Petriuk, tu būsi labai geras vyras, tavo žmona bus labai laiminga, bet, atleisk, aš draugausiu su Antanuku, kuris apgaudinėja mane su Maryte“. Jeigu nėra fizinio potraukio, toks vyras tiesiog patenka į draugų zoną.

Taigi, įsijungus tik dviem patrauklumo sistemoms, pora neturės potencialo sukurti gražius ilgalaikius santykius. Jiems atsirasti būtinos visos trys patrauklumo sistemos.

Kita vertus, E. Zaksas primena seną tiesą: vyrai pirmiausia ieško gražių moterų, o moterys – protingų vyrų. Tuo remdamasis jis pateikia devynis žingsnius, kaip tapti vyru, kuris atkreiptų dėmesį tos moters, kurios trokšta.

1 žingsnis – išvaizda

Įgimtus bruožus siūlau palikti ramybėje. Vyro fiziniai trūkumai nėra priežastis, dėl kurios neįmanoma susirasti patrauklios moters. Norint patobulinti savo išvaizdą, labai svarbu atkreipti dėmesį į savo raumenis, fizinį sudėjimą. Todėl rekomenduoju vyrams sportuoti – labai sveika užsiimti kovos menais, nes jie suteikia dar ir pasitikėjimo savimi.

Dar svarbiau už sportą – teisinga mityba, kuri lemia net 80 proc. išvaizdos rezultatų. Pagaliau išvaizdą labai patobulina aprangos stilius. Lietuvoje tikrai yra daug gražiai besirengiančių vyrų, iš kurių galima pasimokyti. Dar geriau pasikviesti kartu apsipirkti bičiulę, kuri išmano stilių. Juk vyrui iš tiesų daug drabužių nereikia – dviejų porų kelnių, kelių marškinių, kelių palaidinių ir pan. Svarbu, kad šie drabužiai būtų stilingi ir kokybiški.

2 žingnis – kvapas

Jis, kaip ir išvaizda, susijęs su patrauklumu per instinktus. Kvepalai būtini, tačiau nereikėtų vaikytis madingų kvepalų, kuriais kvėpinasi pusė vyrų. Susiraskite ypatingus kvepalus. Kol juos atrasite, tiesiog nepraeikite pro kvepalų parduotuvę nepasikvėpinę abiejų riešų skirtingais kvepalais.

3 žingsnis – kūno kalba

Pati didžiausia problema, kodėl vyrai nesusiranda moterų, yra ne loginis, bet emocinius bendravimas. Logika – didžiausias vyrų ginklas.

Tai pats svarbiausias aspektas, kalbant apie instinktus, tačiau, deja, sunkiausiai lavinamas. Todėl siūlyčiau pasiskaityti knygų apie kūno kalbą ir pradėti juose rastą informaciją taikyti praktiškai. Iš pradžių atrodys, kad darote kažką dirbtinai, bet ilgainiui pajusite, kokios kūno pozos yra natūralios ir kaip jos veikia. Blogiausia nuotrauka, kurią mačiau viename pažinčių portale, – vyras, sėdintis sukryžiuotomis rankomis ir kojomis.

Taip pat skaitykite: Moters kūno kalba: kaip suprasti, ar jai patinkate

4 žingsnis – jaustis tos moters vertam

Tai jau emocijų lygmuo. Viena moteris, paklausta, kokia jai patraukliausia vyro savybė, atsakė: „Jeigu vyras bendrauja užtikrintai, normaliai, sėdi atsipalaidavęs, greičiausiai jis yra patrauklus. Jeigu jis muistosi, kuičiasi, siekia tavo pripažinimo, skaldo juokelius, norėdamas tave prajuokinti, niekada neprasidėsiu su tokiu vyru“.

Kaip žinote, emocinis lygmuo – pirmiausia draugų lygmuo, o draugai jaučiasi esantys lygiaverčiai. Jei į mane kreipiasi vyras su prašymu susigrąžinti merginą, dauguma atvejų svarbiausia priežastis, kodėl mergina jį paliko, kad jis nesijautė jos vertas.

Egzistuoja daug įrankių, kuriais galima spinduliuoti moteriai, kad esi „prizas“. Pavyzdžiui, pripažinimo nesiekimas, santykių nesureikšminimas, dirbtinis sakymas, kad mes netinkame vienas kitam. Iš pradžių tokia technika jums gali atrodyti dirbtina, bet po kurio laiko taps organiška jūsų dalimi. Ir kiekvieną kartą, kai kuri nors moteris reikš susižavėjimą jumis ir pritarimą, jūsų pasitikėjimas savimi augs, kol galiausiai pats tuo patikėsite. Taigi rinkite šį dėmesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius