Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokie žmonės patiria orgazmą galbūt dažniau nei jūs?

Pasirodo, vieniems sekasi labiau net ir intymių santykių srityje. Tam tikros apklausos ir tyrimai atskleidžia net ir tokias pikantiškas smulkmenas. Kaip manote, kam lemta dažniau patirti aukščiausią malonumo viršūnę?
Seksuali moteris
Seksuali moteris / Fotolia nuotr.

Jaunesniems žmonėms, atsipalaidavusiems, o gal turintiems daugiau patirties? Kviečiame sužinoti, o galbūt net atrasti save šiame sąraše!

Karštos močiutės. „The American Journal of Medicine“ tyrimas atskleidžia, jog moterys, kurių amžius svyruoja nuo 80 iki 99 metų, yra kur kas labiau patenkintos savo seksualiniu gyvenimu nei jaunesnės. Išties įdomus rezultatas, turint galvoje, kad daugelis greičiausiai tokio amžiaus močiutes paprasčiausiai nurašo ir mano, jog seksas joms neberūpi. Nors... Tiesą sakant, patikėti ir mums gana sunku. Esą, orgazmas joms padeda gyventi ilgiau. O dėl šito, juk galime pasistengti jau dabar, ar ne?

Tam tikrų politinių pažiūrų asmenys. Match.com apklausė 5 000 vienišų amerikiečių ir išsiaiškino, kad būtent respublikonai yra linkę dažniau džiaugtis orgazmu nei kitų politinių pažiūrų atstovai. Tikinama, kad jie yra tikresni dėl savo vertybių, lengviau atsipalaiduoja, o tai yra tiesus kelias į kokybišką seksą, teigia tyrimo autorė Helen Fisher. Kita priežastis – respublikonai mažiau linkę pirmojo pasimatymo metu nusimesti drabužius ir pasinerti į pašėlusio sekso viliones, todėl, geriau pažindami savo partnerį, gauna kur kas smagesnę dovaną – orgazmą.

Moterys, ištroškusios testosterono. Dailiosios lyties atstovės, trokštančios itin vyriškų sekso partnerių (vadinamųjų mačo), tikėtina, patirs dažnesnius orgazmus. Paprasta, ar ne? Taip pat mokslininkai pabrėžia, kad toks vyras lovoje didina ir šansus pastoti.

Lesbietės. Ir dar pridursime, kad jos vis tiek neaplenkia vyrų, kadangi šie puikuojasi dažniausiai patiriančių orgazmą sąrašo viršuje. „Journal of Sexual Medicine“ paskelbti duomenys atskleidžia, jog tradicinės seksualinės orientacijos moteris su partneriu orgazmą pasiekia 61,6 proc., biseksualioms sekasi prasčiau – 58 proc., o lesbietės šiuo atveju nugalėtojos – skaičius siekia net 74,7 proc.

Žmonės, dirbantys su kompiuteriais ir elektronika. Ir vėl Match.com klausia, ir vėl gauna atsakymų, kurie bet kurį prisiekusį virtualaus pasaulio mylėtoją ir mėgstantį įnikti į kompiuterius turėtų pradžiuginti. Vieniši vyrai ir moterys, dirbantys išvardintose srityse, orgazmą patiria 64 proc. dažniau. Gal metas nuo IT vyrukų nubraukti dulkes ir sulaužyti stereotipus?

Raudonplaukės. Ar tikrai blondinėms gyventi smagiau? Gal ir smagiau, tačiau raudonplaukėms pasisekė kur kas labiau! Jos 41 proc. dažniau mėgaujasi orgazmu, antroje vietoje minimos blondinės (36 proc.), o trečioje – brunetės (34 proc.) Match.com apklausoje skelbiama, kad raudonplaukės apskritai yra kur kas seksualesnės, liberalesnės, laisvesnės, tačiau iš tikrųjų tai gali būti vertinama ir stereotipiškai, turint galvoje, kad natūralių raudonplaukių, kaip ir blondinių, pasaulyje katastrofiškai mažėja ir jos šiaip ar taip traukia akį. 

Ištekėjusios už turtingų vyrų. Dydis tikrai svarbu, tačiau jūs pagalvojote ne apie tai. Piniginės storis šiuo atžvilgiu gali suvaidinti lemiamą vaidmenį. Niukaslio (Newcastle) universiteto tyrimo duomenimis, pasiturintys vyrai gali tapti „priežastimi patirti daugiau orgazmų“. Tiesa, tai tik prielaidos, o iš tikrųjų tai siejama su didesniu turtuolių žmonų estrogenų kiekiu, atsipalaidavimu, jausmingumu ir pan. Taigi, jeigu pinigai padeda atsipalaiduoti ir pajusti daugiau intymių džiaugsmų, vadinamosioms barakudoms pasisekė kur kas labiau nei galite pamanyti... 

Praktika. Net 90–100 proc. dažniau malonumas patiriamas tuomet, kai seksu užsiimama su „išbandytu“ partneriu. Bent jau taip teigia 44 proc. apklaustųjų. Prisirišimas ir pastovumas, pasirodo, labai svarbu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius