Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 11

Kur vyresnės nei 40 metų moterys ieško partnerių: meilę randa ne tik pažinčių svetainėse

Vyrauja įsitikinimas, kad moteriai 40 metų yra tarsi užbrėžta riba, po kurios sunkiau imtis iššūkių, pakeisti darbą, o ką jau kalbėti apie naujų santykių užmezgimą. Įvairiose diskusijose dažnai galima pamatyti nuogąstaujančių moterų, kurioms jau daugiau nei 40, o partnerio šalia dar nėra – kaipgi jį rasti tokiame amžiuje? 15min kalbintos moterys sutiko pasidalinti savo istorijomis ir papasakojo, kaip joms pavyko rasti savo antras puses.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Rasti partnerį būnant vyresnei – sudėtinga

Jovita (vardas pakeistas – aut. past.) su savo sutuoktiniu kartu išgyveno 22 metus, buvo susilaukę dukros. Vis dėlto, būdamas 52-ejų, vyras nuskendo. Tuo metu Jovitai buvo 46 metai.

„Mano vyras buvo iš Mažeikių rajono, bet gyveno ir dirbo Gargžduose. Su seserimi ten važiuodavome pas pusseserę, kuri turėjo daug draugų, visi buvo bendraamžiai. Išsiskyrusi su vyru, ji susipažino su vaikinu, turėjusiu du brolius. Tuo metu juokais pasakiau, kad pripirštų man vieną iš jų. Pripiršo, – šypteli Jovita.

– Pusseserė ištekėjo, o po kelių mėnesių tą padariau ir aš. Gyvenome Gargžduose, nors turėjau butą Klaipėdoje. Tik kai išėjau į dekretą, persikėlėme ten, o po 7 metų – į kaimą.“

123RF.com nuotr./Apsikabinimas
123RF.com nuotr./Apsikabinimas

Nutikus nelaimei, Jovita liko našlė. Kaip pati sako, 4 metus ji neieškojo naujo partnerio, nors buvo nemažai tokių, kurie piršosi.

„Netiko nė vienas, bet svarbu, kad dukra nepaliko manęs vienos, – pasakoja moteris. – Paskui, kai atsigavau, pagalvojau – ko man negyventi, nesilinksminti?“

Kai atsigavau, pagalvojau – ko man negyventi, nesilinksminti?

Praėjus keleriems metams, Jovitos keliai susitiko su seniai pažįstamu draugu, kuris buvo išvykęs gyventi į Londoną. Bičiuliai vienas kitą pamatė gimtadienyje, po kurio vėl ėmė bendrauti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius