-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Miegate nuoga? Sužinokite, kaip tai siejasi su laime

Kaip nuogas miegas gali pagelbėti jūsų nuotaikai, smagesniam gyvenimo būdui ar net psichologiniam nusiteikimui? O štai tyrėjai sako, kad visa tai išties įmanoma.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

Apklausoje dalyvavo 1004 britai. Iš tų, kurie sapnuoja nuogus sapnus, net 57 proc. teigė, jog miegas be naktinių jiems padeda sukurti laimingesnius santykius, be to, jie jaučiasi laimingai įsimylėję. Kur slypi paslaptis? Visų pirma, dviejų žmonių neskiria jokios ribos, t. y. tiesioginis odos ir kūnų kontaktas dovanoja kur kas didesnį intymumą negu galite įsivaizduoti. Taip pat pojūčius sustiprina ir prisilietimas prie minkštos patalynės, užkurdamas tikrą geismo mašiną. 

Tie, kurie miega pridengę kūnus – atitinkamai 48 proc. dėvi pižamas, 43 proc. naktinukus, 38 proc. specialius miegui skirtus kombinezonus, jautėsi ne tokie laimingi palyginti su nudistais

Pasirodo, bent 4 iš 10 mėgsta miegoti nuogi, o net 45 proc. perkopusių 55-erių metų slenkstį tokiam miegui sako „taip“, rašo The Daily Mail.

Pavyzdžiui, vienas apklaustasis teigė, jog be drabužių miega jau daugiau kaip šešerius metus, ir tai jam tikrai patinka: „Taip kur kas patogiau, nei dėvėti pižamą ar kelnaites. Tam pritaria ir mano žmona, be to, mes dar niekada nebuvome tokie laimingi. Nuogumas netgi padeda atsipalaiduoti lovoje.“ 

Tyrime taip pat buvo atskleista, kas poras labiausiai erzina miegamajame. Kone daugiausiai neigiamo dėmesio sulaukė valgymas lovoje, purvini skalbiniai ant grindų ir tai, kad partneris mėgsta lovoje gulėti... su kojinėmis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius